GOSSIP

Διάσημοι, πολυεκατομμυριούχοι και... κάτω από 30!

Διάσημοι, πολυεκατομμυριούχοι και... κάτω από 30!

Αυτοί είναι οι 10 πιο πλούσιοι νέοι αστέρες της showbiz, σύμφωνα με τη νέα λίστα του περιοδικού Forbes

Ήταν μια κακή χρονιά για τον Justin Bieber, καθώς πλήρωσε ακριβά την αδυναμία του να διαχειριστεί τον θυμό και τις εκρήξεις του χαρακτήρα του. Φαίνεται όμως, πως ο νεαρός τραγουδιστής έχει άστρο αλλά και υπερφουσκωμένο τραπεζικό λογαριασμό, καθώς στη νέα λίστα του περιοδικού Forbes με τους πιο πλούσιους σταρ κάτω από 30, φιγουράρει στην πρώτη θέση με κριτήριο το εισόδημα και μόνο!

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Forbes, ο μόλις 20 ετών Justin Bieber τον τελευταίο χρόνο αύξησε το εισόδημά του κατά 80 εκατομμύρια δολάρια και όπως διαπιστώνουμε, η μουσική βιομηχανία υπήρξε η πιο επικερδής της χρονιάς που πέρασε, και συγκεκριμένα από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014.
Επόμενοι στη λίστα, οι One Direction, ένα από τα πιο αγαπημένα boy bands, που φαίνεται να κέρδισε περίπου 75 εκατομμύρια δολάρια, με το τραγούδι «Story Of My Life" να έχει γίνει κάμποσες φορές πλατινένιο.

Επόμενη στη λίστα, η τραγουδίστρια της country Taylor Swift, η οποία σε ηλικία 24 χρονών κατάφερε μέσα σε μόλις μία χρονιά να γίνει κατά 64 εκατομμύρια δολάρια πιο πλούσια- συνδυάζοντας το ταλέντο της με την πανέξυπνη διαχείριση των social media, που παίζει στα δάχτυλα. Ακολουθεί ο Bruno Mars, με 60 εκατομμύρια δολάρια και ένα διπλά πλατινένιο άλμπουμ, το Unorthodox Jukebox. Αυτή είναι η τελευταία φορά που ο 29χρονος τραγουδιστής βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα, όμως όλα δείχνουν πως πατάει γερά στην διάσημη λίστα Celebrity 100 του Forbes.

Στη συνέχεια συναντάμε τη Rihanna με εισόδημα 48 εκατομμύρια δολάρια, που κέρδισε από την μουσική της αλλά και την ανάμειξή της με την βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς. Έκπληξη στη λίστα, η επιστροφή της Miley Cyrus, μετά από 4 χρόνια απουσίας με 36 εκατομμύρια δολάρια.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Jennifer Lawrence, στα 24 χρόνια της, είναι στην 7η θέση της λίστας με τους πιο πλούσιους νέους celebrities κάτω από 30. Τα έσοδά της υπολογίζονται γύρω στα 34 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα, το franchise της ταινίας Hunger Games έχει ήδη φέρει στα ταμεία 1.5 εκατομμύριο δολάρια. Στα 28 της και παρά την φθίνουσα πορεία της φήμης και των οικονομικών της, η Lady Gaga εξακολουθεί αν βρίσκεται στην τροχιά των πιο πλούσιων νέων celebrities, έχοντας αυξήσει το λογαριασμό της κατά 33 εκατομμύρια δολάρια. Αμέσως μετά έρχεται ο Σουηδός dj Avicii με 28 εκατομμύρια δολάρια, τον οποίο πληρώνουν παραπάνω από αδρά για κάθε εμφάνισή του σε club ενώ το album του «True» ξεπούλησε σαν ζεστά ψωμάκια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τελευταίος στη λίστα, με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 18 εκατομμυρίων δολαρίων, ο παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής/dj/τραγουδιστής Skrillex.

Διαβάστε τα πάντα για τη γυναίκα στο Queen.gr

Σχετικές ειδήσεις