GOSSIP

Τα σκάνδαλα που συγκλόνισαν τη showbiz το 2014

Τα σκάνδαλα που συγκλόνισαν τη showbiz το 2014

Οι σταρ απασχολούν τη δημοσιότητα ό,τι και να κάνουν. Το 2014 ήταν μια χρονιά όμως που ο χώρος της showbiz συγκλονίστηκε από σκάνδαλα που δεν τιμούν το χώρο.

Κορυφαίο παράδειγμα ο Bill Cosby. Tο Cosby Show φαινόταν αθώο, οικογενειακό Ομως σήμερα, μετά τις καταγγελίες που έκαναν δεκάδες γυναίκες φέρνει πιο πολύ σε Βίλα των Οργίων. Η αποδόμηση ξεκίνησε με τις καταγγελίες της Janice Dickinson και της Beverly Johnson εναντίον του Bill Cosby. Η πρώτη, σε συνέντευξή της στο CNN, υποστήριξε ότι ο Bill Cosby τη βίασε, κάτι που βέβαια δεν έχει αποδειχθεί αλλά άνοιξε το στόμα κι άλλων φερόμενων ως θυμάτων του γνωστού πρωταγωνιστή.

Στα κορυφαία σκάνδαλα της χρονιάς ήταν ο θάνατος της Joan Rivers. Η γνωστή κωμικός πέθανε μετά βιοψία που έγινε στις φωνητικές της χορδές. Οπως αποκάλυψε το CNN, ο προσωπικός της γιατρός έκανε την επέμβαση χωρίς την άδειά της και χωρίς να διαθέτει ειδίκευση. Η ιστορία πήρε ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα όταν αποκαλύφθηκε πως ο γιατρός έβγαλε selfie με φόντο την αναίσθητη Rivers.


Οταν ο Stephen Collins καθόταν στο κρεβάτι του θεραπευτή για να εξομολογηθεί ότι στο παρελθόν είχε σχέσεις με ανήλικα κορίτσια δεν περίμενε ότι αυτό θα βγει στον αέρα. Ομως με κάποιον τρόπο οι μαγνητοφωνήσεις αυτές μεταδόθηκαν από το TMZ και αποκάλυψαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Ο ηθοποιός ουδέποτε έκανε δηλώσεις επί του θέματος.

Jennifer Lawrence Video Leaked

Βέβαια, εκτός από τα άπλυτα των σταρ, είχαμε και τους χάκερς. Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kim Kardashian ήταν τα θύματα. Γυμνές selfie τους ποσταρίστηκαν στο internet ανώνυμα και φυσικά έκαναν έξαλλες τις σταρ.

Σχετικές ειδήσεις