GOSSIP

Διάσημη τηλεπερσόνα «τρελάθηκε» και βγάζει βόλτα ένα πλαστικό μωρό μετά την αποβολή της (vids+pics)

Διάσημη τηλεπερσόνα «τρελάθηκε» και βγάζει βόλτα ένα πλαστικό μωρό μετά την αποβολή της (vids+pics)

Δείγματα αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς άρχισε να εμφανίζει η διάσημη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα Courtney Stodden μετά την απώλεια του μωρού της.

Και μπορεί να είχε δείξει τα πρώτα σημάδια ξυρίζοντας το κεφάλι της, ωστόσο το κοντινό της περιβάλλον έχει έναν ακόμη πολύ σοβαρό λόγο να ανησυχεί, αφού εθεάθη δημοσίως με ένα πλαστικό μωρό στην αγκαλιά της!

Η εκρηκτική ξανθιά μάλιστα, η οποία φορούσε περούκα και καπέλο, συμπεριφερόταν στην κούκλα στοργικά, έξω από καφετέρια, λες και επρόκειτο για κανονικό μωρό!

stodden2

Και μπορεί πολλοί να υποστήριξαν ότι η 21χρονη «παίζει» με τη δημοσιότητα, όπως μόνο αυτή ξέρει να κάνει, ωστόσο η αλήθεια για την πρώην (;) σεξοβόμβα φέρεται να είναι πολύ χειρότερη.

Σύμφωνα με κοντινά της πρόσωπα, χρειάζεται άμεσα ψυχολογική υποστήριξη μετά την πρόσφατη αποβολή της, η οποία της έχει στοιχίσει…

«Δεν είναι πλέον η ίδια», υποστηρίζουν χαρακτηριστικά.

stodden3

Λίγο καιρό μετά την αποβολή της, η Stodden ξύρισε το κεφάλι της, κάτι που (σύμφωνα με την ίδια) έπρεπε να κάνει για να τιμήσει τη μνήμη του μωρού της. Επίσης, τον περασμένο Ιούλιο η 21χρονη προχώρησε στην «υιοθεσία» μιας άκρως ρεαλιστικής κούκλας «reborn», ειδικά σχεδιασμένης για να βοηθά τις μητέρες που αποβάλλουν ώστε να ξεπεράσουν σταδιακά το τραύμα της απώλειας.

Η Courtney είχε μάλιστα μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη στιγμή που έφτασε το νέο της «μωρό» σε πακέτο στο σπίτι, δημοσιεύοντας ένα βίντεο εμφανώς συγκινημένη.

Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί έξω στο δρόμο με το ψεύτικο μωρό που τελικά μάλλον εμποδίζει τη νεαρή κοπέλα να επουλώσει τις πληγές της, παρά τη βοηθά…

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή Stodden κέντρισε από πολύ μικρή τα φώτα της δημοσιότητας, όταν στα 16 μόλις χρόνια της - και με πλούσια ήδη «πειραγμένα» προσόντα - σύναψε σχέση με τον 50χρονο (!) τότε Αμερικανό ηθοποιό Doug Hutchison, ενώ πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε και sex tape της…

Σχετικές ειδήσεις