GOSSIP

Η Κιμ Καρντάσιαν επέστρεψε στα social media και προκάλεσε ξανά πανικό (photos)

Η Κιμ Καρντάσιαν επέστρεψε στα social media και προκάλεσε ξανά πανικό (photos)

Τον παλιό καλό… γυμνό εαυτό της φαίνεται πως βρίσκει σιγά σιγά η Κιμ Καρντάσιαν επιστρέφοντας στα social media και συγκεκριμένα στο Facebook, για πρώτη φορά μετά τη ληστεία με θύμα την ίδια στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, ένα γεγονός που την οδήγησε στην απόφαση να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

H επιχειρηματίας και πρωταγωνίστρια τηλεριάλιτι, η οποία κερδίζει εκατομμύρια δολάρια χάρη στα προφίλ και στους λογαριασμούς που διαθέτει στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Instagram όπου την ακολουθούν δεκάδες εκατομμύρια φίλοι, έκανε τρεις αναρτήσεις στο Facebook αργά χθες (31/10) το βράδυ. Σε καμία πάντως εξ αυτών δεν αναφέρθηκε στα δραματικά γεγονότα που βίωσε στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αντ’ αυτού ανέβασε ένα σύνδεσμο με παλαιότερα βίντεο της οικογένειας Καρντάσιαν να γιορτάζει το Χάλογουιν, ένα λινκ με ιδέες του προσωπικού της βοηθού με αποκριάτικα κοστούμια, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια παλιά φωτογραφία της ίδιας που κάθεται και κοιτάζει το κινητό της τηλέφωνο (κεντρική photo).

kim2

Και μπορεί καμία από τις αναρτήσεις να μην ήταν προκλητική και αποκαλυπτική, όπως συνηθίζει η Κιμ, ωστόσο δεν παύει αυτό να ήταν ένα πρώτο βήμα.

Οι θαυμαστές, πάντως, της Κιμ Καρντάσιαν από κάθε γωνιά του κόσμου την καλωσόρισαν και με μηνύματα στη γαλλική, την ισπανική, την πορτογαλική και την αγγλική γλώσσα εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την επιστροφή της:

«Κιμ, μας έλειψες πολύ, είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψες σε εμάς», σχολίασε η Ρεμπέκα Βασιμόν.

«Καλωσήρθες και πάλι στα social media Κιμ. Σε αγαπάμε», έγραψε η Λάιλα Αμρί από το Μαρόκο.

Σημειώνεται, τέλος, ότι την περασμένη εβδομάδα, η 36χρονη πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης ξεκίνησε και πάλι γυρίσματα για το τηλεοπτικό της σόου «Keeping Up With the Kardashians», τα οποία είχαν σταματήσει μετά την επίθεση της 3ης Οκτωβρίου, όπου κακοποιοί την έδεσαν και την απείλησαν με το πιστόλι στον κρόταφο, ενώ της άρπαξαν κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις