GOSSIP

Survivor: Ο απίστευτος λόγος που οι παίκτες χάνουν τόσο βάρος!

Survivor: Ο απίστευτος λόγος που οι παίκτες χάνουν τόσο βάρος!

Ο καλύτερος τρόπος για να χάσεις τα περιττά – και όχι μόνο- κιλά δεν είναι οι εξαντλητικές δίαιτες αλλά... η παραμονή σε μία παραλία του Αγίου Δομίνικου!

Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε, βλέποντας εδώ και τρεις μήνες το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο Bo έχει μείνει μισός, ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν έχει ίχνος λίπους στο κορμί του και η Ειρήνη Παπαδοπούλου λίγο πριν αποχωρήσει, νομίζαμε ότι θα σπάσει.

Γιατί όμως οι παίκτες τόσο των «Διασήμων» όσο και των «Μαχητών» χάνουν τόσο γρήγορα κιλά, παρά τα χορταστικά έπαθλα που κερδίζουν;

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το SURVIVOR

Η βασική τροφή των παικτών όπως έχουν δει είναι οι καρύδες. Σύμφωνα με μαρτυρίες τους, μάλιστα, τρώνε περίπου 2-3 ο καθένας την ημέρα.

Αυτό που ίσως όμως δεν ξέρεις είναι πως αυτές οφείλονται για την απότομη πτώση του βάρους τους. Και αυτό γιατί η καρύδα είναι πλούσια σε κορεσμένο λίπος, το μισό από το οποίο προέρχεται από το λαυρικό οξύ, ένα μοναδικό λιπίδιο που βοηθά στη μείωση του κοιλιακού λίπους. Το συγκεκριμένο λιπίδιο έχει μάλιστα και αντιικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, ενώ παράλληλα μειώνει και τη χοληστερίνη. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, τα έλαια της καρύδας περιέχουν τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας, τα οποία είναι εύκολο να χωνευτούν από τον οργανισμό και ουσιαστικά επιταχύνουν τον μεταβολισμό.

Σχετικές ειδήσεις