GOSSIP

Από την Κέιτ στα ημίγυμνα μοντέλα

Από την Κέιτ στα ημίγυμνα μοντέλα
Μια σειρά …πριγκηπικών εσωρούχων παρουσίασε γνωστή εταιρία, έξω από το ξενοδοχείο που έμεινε η Κέιτ, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ…

Μια σειρά …πριγκηπικών εσωρούχων παρουσίασε γνωστή εταιρία, έξω από το ξενοδοχείο που έμεινε η Κέιτ, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Goring έχουν δει κατά καιρούς πολλές διασημότητες να μπαίνουν στο ξενοδοχείο, είναι και οι πρώτοι που είδαν το νυφικό της Κέιτ πριν το γάμο με τον Γουίλιαμ, ωστόσο χθες δεν πίστευαν στα μάτια τους με τις κοπέλες που βρέθηκαν στην είσοδό του.

Δεν είναι και λίγο πράγμα άλλωστε, λίγους μήνες μετά τη διαμονή της Δούκισσας του Κέμπριτζ, να βλέπεις τρεις ημίγυμνες κοπέλες να ποζάρουν έξω από ένα τόσο ακριβό ξενοδοχείο. Η εταιρία M&S θέλησε να λανσάρει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σειρά εσωρούχων που σχεδίασε και αποφάσισε να ντύσει –λέμε τώρα- τα μοντέλα της και να τα στείλει στο Goring.

Ο κόσμος που περνούσε χάζευε τα πανέμορφα μοντέλα, τα οποία έδειξαν να το διασκεδάζουν πολύ.

Να σημειωθεί πως τα εσώρουχα θυμίζουν λίγο από τη δεκαετία του 50’, όμως αυτό δε χάλασε καθόλου ούτε τους υπαλλήλους, ούτε όσους βρέθηκαν την ώρα της φωτογράφησης εκεί.