GOSSIP

Αυτό είναι το υπερπολυτελές γιοτ της Γιάννας Αγγελοπούλου που πωλείται στην «αστρονομική» τιμή των…

Αυτό είναι το υπερπολυτελές γιοτ της Γιάννας Αγγελοπούλου που πωλείται στην «αστρονομική» τιμή των…

Το υπερπολυτελές γιοτ της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελοπούλου «ΟΚΤΟ», ένα από τα πιο «χλιδάτα» σούπερ-γιοτς στον κόσμο, που τον Αύγουστο φέτος φιλοξένησε τον πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας, συνοδευόμενο από τη σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ, δούκισσα της Κορνουάλης και μέλη της οικογένειας Rothschild, πρόκειται σύντομα να αλλάξει «χέρια», καθώς σύμφωνα με το περιοδικό "Secret" διατίθεται προς πώληση και οι προσφορές ήδη κυμαίνονται περίπου στα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Το γιοτ, το οποίο κατασκευάστηκε στην Ανκόνα της Ιταλίας το 2014, έπειτα από παραγγελία και υποδείξεις του ζεύγους Αγγελόπουλου και ολοκληρώθηκε το 2015, έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Andrea Vallicelli και τον Alberto Pinto.

Το εντυπωσιακό σκάφος διαθέτει τέσσερα καταστρώματα και ξεχωρίζει από τις λεπτομέρειες του μαύρου κύτους και μιας στυλάτης υπερκατασκευής σε σκούρο ασημί, διαθέτει ανάμεσα σε άλλα, πισίνα, δύο τζακούζι, γυμναστήριο, ελικοδρόμιο και ένα μεγάλο κατάστρωμα περίπου 80 τετραγωνικών μέτρων, έτοιμο να φιλοξενήσει πάρτι και δεξιώσεις για μέλη του διεθνούς τζετ-σετ.

Οι πέντε καμπίνες του φιλοξενούν τουλάχιστον 12 άτομα, το δε σαλόνι του, το οποίο μπορεί να μετατραπεί και σε κινηματογράφο, είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση plasma 103 ιντσών και ποιότητα ήχου προηγμένης τεχνολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 10 μεσάζοντες που εκπροσωπούν διάσημους ή πάμπλουτους πελάτες έχουν προβεί σε προσφορές, ακόμη και για εμπορική χρήση, καθώς η ενοικίαση του ανά εβδομάδα ανέρχεται στα 400.000 ευρώ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

(Πηγή φωτογραφιών: Secret, CNN)

Σχετικές ειδήσεις