Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Ζενεβιέβ Μαζαρί για το unfollow που της έκανε η Βίκυ Καγιά - «Η ψυχική υγεία είναι πιο σημαντική»

Newsbomb

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε στο «First Dates», αλλά και στη Βίκυ Καγιά.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε δηλώσεις που παραχώρησε σε τηλεοπτικές κάμερες αναφέρθηκε στο «First Dates», αλλά και στη Βίκυ Καγιά.

Η Ζενεβιέβ αναφέρθηκε αρχικά, στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του «First Dates»: «Έχουμε δεθεί πολύ με την ομάδα και υπάρχει μεγάλη προσμονή, γιατί το έχουμε αγαπήσει και περνάμε πολύ ωραία. Αυτό που μας ενδιαφέρει όμως πιο πολύ είναι ότι τα ζευγάρια που πετύχαμε πέρσι, φέτος να διπλασιαστούν και να τριπλασιαστούν. Πρέπει να γίνει καλή δουλειά, να πετύχουμε», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Αναφερόμενη στο unfollow που της έκανε η Βίκυ Καγιά, δήλωσε: «Με ρωτάνε συνέχεια για το Instagram για το ποιος με ακολουθεί και το ποιος όχι, που είναι αστείο. Όλα τα social media είναι εργαλεία που ή θα περάσεις καλά ή αν δεν περνάς καλά, κάνε και μπλοκ, κάνε και unfollow και όλοι οι άνθρωποι πρέπει να τα χειρίζονται με το πώς νιώθουν».

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι θέμα παρεξήγησης. Η ψυχική υγεία είναι πάντα πιο σημαντική από οτιδήποτε. Όσο είσαι καλά και ξέρεις ποιος είσαι, τίποτα δεν σε ακουμπάει».