Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Εισέβαλε» με νυφικό σε εκπομπή μαζί με τον σύντροφό της - Το παθιασμένο φιλί τους

Newsbomb

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι «εισέβαλε» ως νύφη με τον σύντροφό της, Νεκτάριο Λεμονίδη, στο πλατό λίγες ώρες πριν τον γάμο τους και έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί μπροστά στην κάμερα

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο μέλλοντας σύζυγός της, Νεκτάριο Λεμονίδης, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Το ζευγάρι λίγες ώρες πριν τον γάμο τους μίλησαν για τη γνωριμία τους.

«Γνωριστήκαμε μέσω social media, ο Νεκτάριος ήταν θαυμαστής μου. Με παρακολουθούσε εδώ και 2-3 μήνες και ξαφνικά μου έστειλε ένα Σάββατο, μου έκανε κλήση στο μαγαζί και μου είπε: είστε η κυρία Ελίζαμπεθ Ελέτσι; Είμαι ο Νεκτάριος Λεμονίδης και θα ήθελα να έρθω για κούρεμα μαζί με έναν φίλο μου», περιέγραψε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης με τη σειρά του ανέφερε: «Εμένα μου μίλησε ο κοινός μας φίλος, ο Νίκος Ψαριανός, για μία πανέμορφη γαζέλα που έχει γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευε. Είχα όλη την περιέργεια, τη βρήκα στο Instagram, γίναμε φίλοι και την παρακολουθούσα. Ήμουν σαν κρυφός θαυμαστής της. Έλεγα πότε θα τη γνωρίσω».

Ο γιατρός μίλησε για την απόφαση να την παντρευτεί: «Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να παντρευτώ και ξαφνικά ένα Σάββατο απόγευμα λέω: θα την πάρω αμέσως τηλέφωνο. 5:30 την πήρα, 10:30 ήμασταν μαζί σε εστιατόριο στη Γλυφάδα και μιλούσαμε».

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε τι την γοήτευσε στον Νεκτάριο: «Μου μιλούσε στον πληθυντικό καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού. Εμένα αυτό που με γοήτευσε είναι ότι είναι γιατρός, ότι με προσέγγισε με τον συγκεκριμένο τρόπο. Μου είχε στείλει μήνυμα πριν 3 μήνες και δεν το είχα δει καν».

Στο τέλος το ζευγάρι έδωσε μπροστά από την κάμερα ένα παθιασμένο φιλί.