Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Κατερίνα Ζαρίφη: Μιμήθηκε τη Φαίη Σκορδά - Δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά η παρουσιάστρια

Newsbomb

Η είσοδος της Κατερίνας Ζαρίφη έφερε πολλά γέλια στο πλατό του «Fay's Time» με την Φαίη Σκορδά να έχει ξαπλώσει στον καναπέ, χωρίς να σταματά να γελά.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη Το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου.

Η είσοδος της Κατερίνας Ζαρίφη σκόρπισε γέλια στο πλατό του «Fay's Time» με την παρουσιάστρια να έχει ξαπλώσει στον καναπέ, χωρίς να σταματά να γελά.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μπήκε στο πλατό και τη μιμήθηκε καλωσορίζοντας το γυναικείο κοινό, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές τη λέξη «ομορφιές», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει πως σκοντάφτει ενώ περπατά. Στη συνέχεια κάθισε στην πολυθρόνα της παρουσιάστριας, συνεχίζοντας το μικρό αυτοσχέδιο σκετς. Μη μπορώντας να κρατήσει τα γέλια της, η Φαίη Σκορδά ξάπλωσε στον καναπέ. Στη συνέχεια, σηκώθηκε και την καλωσόρισε.

Στη συνέχεια η καλεσμένη αναφέρθηκε στην τηλεόραση, στη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και στην εκπομπή της στο OPEN.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ξεκαθάρισε πως απέχει από κόντρες μεταξύ παρουσιαστών, οι οποίοι συχνά δίνουν απαντήσεις μέσα από τις εκπομπές τους. «Είμαι κάθετη στο να μην απαντάς. Είναι κάτι που ιντριγκάρει τον κόσμο. Θεωρώ ότι το να συνεχίζεις να απαντάς γίνεται μοιραίο για την πορεία μιας εκπομπής γιατί από ένα σημείο αυτό θα είναι και η απαίτηση: “Με τι θα σκοτωθούμε αυτή την εβδομάδα;” Δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Ήμασταν σε μία εποχή όπου η τηλεόραση ήταν στα πολύ ροκ της. Μέχρι τότε η τηλεόραση είχε κάποια πολύ συγκεκριμένα ήταν κούκλα μπούκλα, στερεοτυπική. Όταν ξεκίνησα στην Ελένη Μενεγάκη, έμπαινα με κλάμερ, αρβύλες, σχεδόν άβαφη, υπήρξαμε λίγο πιο ροκ στα δεδομένα και σπάσαμε ένα στερεότυπο. Υπάρχει μια αλλαγή», παραδέχτηκε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Εννοείται ότι τότε έπεσε όλο το κατεστημένο να πει: “Μην βγάζετε ανθρώπους που είναι χοντροί, κοντοί, που δεν είναι ξανθοί”. Στην αρχή με επηρέαζαν τα αρνητικά σχόλια», ανάφερε η Κατερίνα Ζαρίφη καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά.