Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Ποια sexy 45άρα δηλώνει «δεν είμαι cougar»;

Ξανθίππη Γιαννάκου Ξανθίππη Γιαννάκου

Εμφανίζεται τελευταία με έναν 27χρονο ηθοποιό φουντώνοντας τις φήμες ότι έχει δεσμό μαζί του, ενώ ο προηγούμενος έρωτάς της ήταν 18 χρόνια μικρότερός της.

Είναι να μη σου βγει το όνομα, ιδιαίτερα στο Hollywood! Η 45χρονη Jennifer Lopez μετά το δεσμό που είχε με τον 27χρονο χορευτή Casper Smart βρέθηκε με την ταμπέλα της cougar, δηλαδή της ώριμης γυναίκας που «κυνηγάει» νεότερους άντρες.

Με αφορμή την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των «Χρυσών Σφαιρών» αγκαζέ με τον 27χρονο ηθοποιό Ryan Guzman, η Lopez βρέθηκε ξανά με αυτή την ταμπέλα.

«Διαφημίζουμε την καινούργια μας ταινία, "The boy next door", γι' αυτό μας βλέπετε συνέχεια μαζί. Είναι πολύ γλυκός και αστείος κι απ' όσο γνωρίζω έχει κοπέλα. Δεν ενδιαφέρομαι γι' αυτόν συναισθηματικά», ξεκαθάρισε η Lopez μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Όσο για τον τίτλο της cougar, η διάσημη ηθοποιός σχολίασε: «Δεν βρίσκω κάτι κακό στο να βγαίνεις με μικρότερο άντρα. Μισώ την ταμπέλα αυτή. Αν ένας νεότερος άντρας ενδιαφέρεται για σένα, που είναι το κακό; Δεν υπάρχει όμως ταμπέλα για τους άντρες που "κυνηγούν" νεότερες κοπέλες».