Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Εκτός εαυτού ο Νίκολας Κέιτζ: Πήγε για άδεια γάμου και καβγάδισε άγρια με τη σύντροφό του (vid)

Newsbomb

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι εικόνες με τον Νίκολας Κέιτζ να είναι μεθυσμένος και να καβγαδίζει άγρια με την σύντροφό του στο Λας Βέγκας

Όλα έγιναν όταν το ζευγάρι επισκέφτηκε δικαστήριο του Λας Βέγκας για να κάνει αίτηση για άδεια γάμου, ωστόσο πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία εκτυλίχθηκε ένας καβγάς άνευ προηγουμένου.

Στο βίντεο της Daily Mail, ο Νίκολας Κέιτζ φαίνεται εκτός εαυτού να βάζει τις φωνές στην σύντροφό του και make up astist, Ερίκα Κόικ.

Σύμφωνα με μάρτυρα που ήταν μπροστά στον καβγά, ο Νίκολας Κέιτζ φαινόταν μεθυσμένος, ενώ όλη την ώρα φώναζε δυνατά: «Αυτή θα μου πάρει όλα τα χρήματα», εννοώντας την σύντροφό του. «Ο πρώην της είναι ναρκομανής», φώναζε ο ηθοποιός.

Από την πλευρά της, η σύντροφος του Νίκολας Κέιτζ προσπαθούσε να μείνει ψύχραιμη, λέγοντάς του συνεχώς «Δεν σου ζητάω να το κάνεις αυτό».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι αρμόδιοι του δικαστηρίου που είδαν τον διάσημο ηθοποιό να είναι εκτός εαυτού, τον συνόδεψαν σε ένα δωμάτιο, ώστε να συζητήσει με τη σύντροφό του μακριά από το πλήθος.

Λίγη ώρα μετά το ζευγάρι εθεάθη να φεύγει από το δικαστήριο, έχοντας στα χέρια του κάποια έγγραφα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θύμα απαγωγέων ο Βασίλης Καρράς

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ο Πέτρος Σκλαβενίτης (pics)