ΓΥΝΑΙΚΑ

Femall.gr - Το προϊόν της Estee Lauder που εξαφανίζει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

Femall.gr - Το προϊόν της Estee Lauder που εξαφανίζει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm 15ml

Καθώς μεγαλώνουμε, η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, αλλάζει. Το δέρμα αφυδατώνεται, λεπτές γραμμές και ρυτίδες εμφανίζονται, χαλάρωση, πρήξιμο και μαύροι κύκλοι παρουσιάζονται.

Ενεργοποιώντας ξανά την φυσική ικανότητα του δέρματος να λειτουργεί ως νεαρό, το Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm προβλέπει και ανταποκρίνεται στις αλλαγές του δέρματος για να καθυστερήσει τα ορατά σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών.

Με τον πρωτοφανή συνδυασμό της αποκλειστικής Τεχνολογίας IntuiGen που αναζωογονεί το δέρμα από μέσα προς τα έξω, ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα Triple Nourishing Complex που τρέφει το δέρμα γύρω από τα μάτια και την ενισχυμένη Τεχνολογία SIRT-1 που ανανεώνει την εμφάνιση του δέρματος, το Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm μειώνει σημαντικά τα πολλαπλά σημάδια γήρανσης στα μάτια. Αυτό το μεταξένιο balm βοηθά στην ενίσχυση της σύσφιξης και της ελαστικότητας, ενώ η ήδη υπάρχουσες ατέλειες γύρω από τα μάτια απαλύνονται και οι μελλοντικές αναβάλλονται. Ενυδατώνει σε βάθος και δημιουργεί μια πιο νεανική όψη γύρω από τα μάτια.

Θα βρείτε το προϊόν στο femall.gr με έκπτωση 23%!

Σχετικές ειδήσεις