ΓΥΝΑΙΚΑ

5+1 βαφές από το σούπερ μάρκετ και το φαρμακείο που καλύπτουν τέλεια τα λευκά

5+1 βαφές από το σούπερ μάρκετ και το φαρμακείο που καλύπτουν τέλεια τα λευκά

Και μερικά tips για να πετύχει η βαφή

Δεν θα μακρηγορήσουμε με κάποια εισαγωγή για την καραντίνα και για το ότι πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα… Το κάνουμε ήδη όλοι. Το ένα πράγμα που δεν προσαρμόζεται στην καραντίνα είναι τα μαλλιά μας και συγκεκριμένα τα λευκά που έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Εκείνα όχι, δεν συμμορφώνονται και για μερικές γυναίκες η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Θα μιλήσουμε λοιπόν για απροσάρμοστα μαλλιά, για λευκά που εμφανίζονται και για τις βαφές που τα καλύπτουν.

Αν δεν έχεις ξαναβάψει τα μαλλιά σου στο σπίτι ίσως σε τρομάζει η διαδικασία και είναι λογικό. Το σωστό είναι να περιμένεις μέχρι να ανοίξουν τα κομμωτήρια και να αφήσεις τον κομμωτή σου να κάνει τα «μαγικά» του στο κεφάλι σου. Καταλαβαίνουμε όμως πως μπορεί να μην θέλεις να περιμένεις και είναι δικαίωμά σου! Πρέπει ωστόσο να ξέρεις πως κάθε DIY περιλαμβάνει και κάποιο ρίσκο. Πρέπει να είσαι προσεκτική στην επιλογή βαφής και στον τρόπο που θα την εφαρμόσεις.

Στην αγορά υπάρχουν βαφές που καλύπτουν τέλεια τα λευκά και μπορούν να σε «σώσουν» για λίγο μέχρι να ανοίξουν τα κομμωτήρια. Ποιες όμως είναι αυτές οι βαφές; Πως θα τις εφαρμόσεις; Τι πρέπει να ξέρεις; Για αναλυτικές οδηγίες για βαφή στο σπίτι κατευθύνσου στο queen.gr που υπάρχει σχετικό άρθρο με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις και τους χρόνους που πρέπει να τηρήσεις. Για τις βαφές που καλύπτουν τα λευκά κοίτα λίγο παρακάτω. Συγκεντρώσαμε έξι που είναι δοκιμασμένες και μπορείς να τις βρεις σε φαρμακεία και σούπερ μάρκετ.

Πηγή: Queen.gr