ΓΥΝΑΙΚΑ

Γιατί η Heidi Klum φαίνεται τόσο νέα και λαμπερή; Μάθε τα μυστικά της

Γιατί η Heidi Klum φαίνεται τόσο νέα και λαμπερή; Μάθε τα μυστικά της

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Heidi Klum.

Το διάσημο supermodel, που έχει περπατήσει χιλιόμετρα πάνω στα runways από πολύ νεαρή ηλικία, και έχει διαγράψει μια αξιοζήλευτη καριέρα στο χώρο της μόδας, γνωρίζει καλύτερα από την κάθε μία πώς να περιποιείται σωστά το δέρμα της. Τα έξι beauty μυστικά που ακολουθεί εδώ και χρόνια- θα τα βρεις στην παρακάτω gallery- θα σου αποδείξουν ότι το κεφάλαιο «beauty routine» δε θέλει κόπο και χρήματα, αλλά τρόπο.

Η Heidi Klum δεν ξοδεύει αλόγιστα ποσά σε πολυδιαφημισμένα skincare συστατικά, ούτε κάνει beauty θεραπείες, στις οποίες όλες εμείς δύσκολα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση. Απλώς, φροντίζει σχολαστικά τη διατροφή της, είναι φανατική οπαδός του «less is more» και ξέρει ακριβώς πώς να βγάζει προς τα έξω τον πιο λαμπερό εαυτό της.

1)Η βάση της ρουτίνας ομορφιάς της είναι η διατροφή και η ενυδάτωση. Το supermodel φροντίζει να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή και να ενυδατώνει καλά το πρόσωπό της. «Αν δω ότι εμφανιστεί ένα σπυράκι, αμέσως σκέφτομαι τι μπορεί να έφαγα και να το δημιούργησε αυτό. Αν συνειδητοποιήσω ότι το δέρμα μου είναι αφυδατωμένο, ξέρω ότι δεν έχω κοιμηθεί καλά και δεν το έχω ενυδατώσει όπως θα έπρεπε», έχει δηλώσει η Heidi.

2)Έχει μεγαλύτερη σημασία τι βάζεις μέσα στο σώμα σου από το τι βάζεις πάνω στο πρόσωπό σου. «Είσαι ό,τι τρως», έχει δηλώσει αρκετές φορές η Heidi Klum. Γι’ αυτό ακριβώς φροντίζει σε κάθε γεύμα της να περιέχονται βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα, τα οποία -εκτός από το σώμα- θα βοηθήσουν και την επιδερμίδα. Άλλωστε, όπως η ίδια έχει πει, καμία κρέμα και κανένα skincare συστατικό ή καλλυντικό δε θα προσφέρει στην επιδερμίδα τα οφέλη που προσφέρει το φαγητό.

3)Το baby shampoo είναι το τέλειο καθαριστικό προσώπου. Δεν είναι «σκληρό» για την επιδερμίδα, ενώ, ακόμη κι αν ακουμπήσει στα μάτια, δεν θα τα ερεθίσει καθόλου.

4)Το έλαιο καρύδας είναι… πολυεργαλείο ομορφιάς. Η Heidi Klum το επιλέγει για θρέψη των μαλλιών, της επιδερμίδας του προσώπου, αλλά και του σώματος.

5)Less is more. Και επειδή η δουλειά της στις πασαρέλες και την τηλεόραση επιβάλλουν βαρύ και επαγγελματικό μακιγιάζ, η Heidi επιλέγει στις καθημερινές εμφανίσεις της ελάχιστο μακιγιάζ, τόσο ώστε να διακρίνεται το δέρμα της. Συγκεκριμένα, επιλέγει μια ενυδατική με χρώμα, μάσκαρα και ελάχιστο ρουζ.

6)Δεν αγγίζει ποτέ τα σπυράκια της. Η Heidi Klum έχει σαν beauty αρχή της να μην ακουμπά τα σπυράκια της και να μην τα σπάει, διότι είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν κι άλλα σπυράκια στην περιοχή γύρω από το πρώτο ξέσπασμα.