ΓΥΝΑΙΚΑ

Biden Beauty: είναι τελικά κίνημα;

Biden Beauty: είναι τελικά κίνημα;

Πρόκειται για κίνημα ομορφιάς ή επιχειρηματική κίνηση;

Αν νομίζατε πως το 2020 έχει στερέψει από εκπλήξεις, έρχεται το Biden Beauty να μας κάνει ν΄αλλάξουμε γνώμη. Πρόκειται για κίνημα ομορφιάς ή επιχειρηματική κίνηση; Μάλλον το δεύτερο καθώς όλοι υποστηρίζουν πως η νέα εταιρία ομορφιάς μπορεί να μη σχετίζεται άμεσα με τον ίδιο τον υποψήφιο για την Προεδρία των ΗΠΑ, Joe Biden, παρόλα αυτά όμως τόσο ο ίδιος όσο και η Kamala Harris, φέρεται να έχουν δώσει την έγκρισή τους σύμφωνα με το περιοδικό Fashionista.

Και ενώ ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το Biden Beauty δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, οι προθέσεις του είναι ξεκάθαρες. Με σλόγκαν όπως «Χτυπήστε το πρόσωπό σας. Νικήστε τον Τραμπ», η μάρκα δηλώνει ξεκάθαρα την συμπαράστασή της υπέρ του Biden.

Με το μπλε, ξεκάθαρο χρώμα της συλλογής, τονίζει την ύπαρξή του σε όλα τα προϊόντα που λανσάρει. Σφουγγαράκια για το make up, παλέτες από μπλε σκιές, αυτοκόλλητα, τσάντες, κονκάρδες κ.α, όλα όσα προωθεί το Biden Beauty γίνεται ξαφνικά ανάρπαστο. Περισσότερα προϊόντα ομορφιάς πρόκειται να λανσαριστούν τις επόμενες εβδομάδες, με όλα τα έσοδα να ωφελούνται από την εκστρατεία DNC του JoeBiden και της Kamala Harris.

«Η ομορφιά ήταν από τη φύση της πολιτική», δήλωσε εκπρόσωπος της μάρκας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προωθούμε το μήνυμα ότι αυτή η χώρα γίνεται ισχυρή μόνο από την τεράστια ποικιλία των ανθρώπων της. Ελπίζουμε ότι όλες οι φωνές που δεν εκπροσωπούνται από όλα τα κοινωνικά στρώματα αισθάνονται ευπρόσδεκτες σε αυτό το έθνος. Η Ομορφιά έχει τη δυνατότητα να ενώνει και ο στόχος της BIDEN Beauty είναι να αντιπροσωπεύει τους πάντες. Ελπίζουμε ότι αυτά τα προϊόντα μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο δυνατά από μόνοι τους».

Το Biden Beauty επίσης έχει δημιουργήσει μια ενεργή και άκρως διαφορετική εταιρική σελίδα στο Instagram από την οποία προωθεί τις ιδέες και τα προϊόντα της με έναν διαφορετικό τρόπο. Λεζάντες όπως «Το πιο απαλό πρόσωπο της Αμερικής είναι επίσης και το πιο δύσκολο» και «Ας ακυρώσουμε το πορτοκαλί για πάντα, ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε είναι να διορθώσουμε με μπλε», περνούν μηνύματα πολύ πιο σκληροπυρηνικά από την ομορφιά. Όποιος κι αν κρύβεται πίσω από αυτό το brand σίγουρα θέλει ξεκάθαρα να μεταδώσει τις πολιτικές του πεποιθήσεις, σε μια στιγμή της ιστορίας που οι άνθρωποι και οι απόψεις πρέπει αναμφισβήτητα να ανανεωθούν.