ΓΥΝΑΙΚΑ

Οnline dating: Οι παγίδες που πρέπει να προσέξεις

Οnline dating: Οι παγίδες που πρέπει να προσέξεις

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα τελικά. 

Η συγκυρία που ζούμε, είναι αυτό ακριβώς που πιθανότατα περίμενε το online dating για να καθιερωθεί και να γίνει το… λιγότερο απαραίτητο. Εξάλλου, για να είμαστε και ειλικρινείς, δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος αυτή τη στιγμή, για τους ελεύθερους και ελεύθερες αυτού του κόσμου, να φλερτάρουν, να επικοινωνήσουν και τελοσπάντων να ξεσκάσουν και λίγο.

Παρόλα αυτά, και επειδή τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι εντελώς αθώο, υπάρχουν κάποιες παγίδες τις οποίες καλό θα ήταν να αποφύγεις σε περίπτωση που αποφασίσεις να ασχοληθείς με το online dating και γιατί όχι, να επενδύσεις σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο.

Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τις βασικές, για να έχεις το νου σου:

Αρχικά… μην ασχοληθείς σοβαρά με το online dating!

Δες το σαν έναν τρόπο να ξεσκάσεις, να μιλήσεις με ένα νέο, και ίσως ωραίο άντρα, και γιατί όχι να φλερτάρετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτό όμως στο πλαίσιο της διασκέδασης. Σε περίπτωση που κάνεις την είσοδό σου στον ιδιαίτερο αυτό ψηφιακό κόσμο, με σκοπό το… γάμο, φοβάμαι ότι με την πρώτη αποτυχία θα απογοητευτείς. Και δεν το θέλουμε καθόλου αυτό.

Μην αγνοείς τις λεπτομέρειες

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται μια χαρά παιδί, να μιλάτε, να γελάτε και να έχετε κοινά ενδιαφέροντα, αλλά μία πιο προσεκτική ματιά στις λεπτομέρειες, μπορεί να αποδεχθεί σωτήρια. Δεν εννοώ ότι κάθε άνθρωπος που θα σου μιλάει θέλει το κακό σου, αλλά δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις bullying ή παρενόχλησης, ενώ αρχικά όλα πήγαιναν υπέροχα. Να είσαι λίγο πιο υποψιασμένη παρακαλώ.

Και κάτι τελευταίο…

Το ότι φλερτάρεις διαδικτυακά με κάποιον, δε σημαίνει ότι αγνοείς πλήρως την κανονική σου ζωή. Μπορεί η πραγματικότητα που βιώνουμε αυτή τη στιγμή να μην είναι ιδανική, αλλά ακόμα κι έτσι, μπορεί να σου προσφέρει αρκετές συγκινήσεις.