ΓΥΝΑΙΚΑ

Τέσσερα μυστικά μακιγιάζ για να δείχνει νεανική η επιδερμίδα σου

Τέσσερα μυστικά μακιγιάζ για να δείχνει νεανική η επιδερμίδα σου

Όσα πρέπει να ξέρεις για να έχεις όμορφο δέρμα.

Είναι γεγονός πως όσο μεγαλώνουμε το δέρμα μας ταλαιπωρείται και αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Γι’ αυτό, άλλωστε, και είναι απαραίτητο να ακολουθούμε πιστά και σε καθημερινή βάση μια ρουτίνα ομορφιάς, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας. Άλλη ανάγκη έχει μια θαμπή και άτονη επιδερμίδα, άλλη μια αφυδατωμένη και άλλη μια ξηρή.

Δεν αρκεί, όμως, μόνο μια ρουτίνα ομορφιάς για να φαίνεται όμορφο το δέρμα μας. Χρειάζεται και περαιτέρω προσπάθεια για να αποκτήσεις ένα λαμπερό, νεανικό και υγιές δέρμα και η λύση βρίσκεται και στο μακιγιάζ.

Η αλήθεια είναι πως ένα μακιγιάζ μπορεί να αναδείξει υπέροχα τα χαρακτηριστικά σου ή να τα… καταστρέψει. Να δείχνει την κούραση και την ταλαιπωρία στο πρόσωπό σου. Μπορεί, όμως, να κάνει και το ακριβώς αντίθετο. Να τονίζει τα όμορφα σημεία του προσώπου σου και να δείχνει υπέροχο και νεανικό το δέρμα σου. Παρακάτω μπορείς να δεις πώς θα το πετύχεις αυτό!

Το highlighter βοηθάει

Βάλε λίγο highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού και στο κόκαλο του φρυδιού. Θα λάμψει αμέσως το βλέμμα σου και θα δείχνει πολύ φρέσκο το αποτέλεσμα.

Τα όμορφα φρύδια είναι το παν

Με ένα μολύβι φρυδιών που να ταιριάζει στα χρώματά σου, τελειοποίησε το σχήμα των φρυδιών σου και γέμισε τα κενά.

Χρησιμοποίησε ψαλίδι βλεφαρίδων

Με βλεφαρίδες πιο μακριές και καμπυλωτές αμέσως το μάτι σου θα «ανοίξει» και θα δείχνει πιο όμορφο και νεανικό το βλέμμα σου.

Διάλεξε το σωστό concealer

Επίλεξε ένα ανοιχτόχρωμο κονσίλερ, το οποίο θα καλύψει σωστά και καλά τους μαύρους κύκλους κάνοντας αμέσως πιο φωτεινό και νεανικό το βλέμμα σου.