ΓΥΝΑΙΚΑ

Φράντζες οι παρεξηγημένες

Φράντζες οι παρεξηγημένες
«Οι φράντζες μπορεί να καθορίσουν πολλές φορές το στυλ των μαλλιών ή και να αποτελέσουν το μεγαλύτερο...

«Οι φράντζες μπορεί να καθορίσουν πολλές φορές το στυλ των μαλλιών ή και να αποτελέσουν το μεγαλύτερο λάθος στο κούρεμα» λέει ο Βασίλης. «Πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη τι μπορείτε να κάνετε από μόνες σας στα μαλλιά, όσον αφορά στο styling, αλλιώς κάποιες φορές δε θα μπορείτε να χτενίσετε τις φράντζες σας όπως πρέπει και όπως έχουν κουρευτεί» εξηγεί.


Εξηγεί ότι οι φράντζες που είναι λοξά κομμένες ταιριάζουν σε πρόσωπα στρογγυλά ή μακριά. «Πάντα κόβουμε τη φράντζα προς τη φορά που χωρίζουν φυσικά τα μαλλιά, ώστε να στρώνει καλύτερα από μόνη της. Αποφεύγετε γενικά να τις κόβετε κοντές γιατί στρώνουν δυσκολότερα και σας δυσκολεύουν στο styling, επειδή χρειάζεται πολύς καιρός για να μακρύνουν» διευκρινίζει. Για να τις τιθασεύετε προτείνει να χρησιμοποιείτε κάποιο δυνατό προϊόν ώστε να μένουν στη θέση τους.


«Επίσης, ο όγκος στη φράντζα, ή η φράντζα κοκόρι που στέκεται στον αέρα δεν είναι καθόλου ωραία» λέει ο Βασίλης. «Αν είναι αρκετά μακριά κα σας πηγαίνει, μπορείτε απλά να την τραβήξετε προς τα πίσω αφήνοντας το μέτωπο κενό και να την στρώσετε με κάποιο αξεσουάρ».


Τέλος διαχωρίζοντας τις αφέλειες από τις φράντζες μας λέει «Οι φράντζες πολλές φορές συγχέονται με τις αφέλειες από τις γυναίκες ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση. Οι αφέλειες είναι άλλο και γι' αυτές θα μιλήσουμε κάποια άλλη στιγμή».


«Σε κάθε περίπτωση πριν κόψετε φράντζα αν δεν είστε απολύτως σίγουρες συζητήστε το καλά με τον κομμωτή σας και πριν την κόψει ζητήστε του να σας πει ή να σας δείξει περίπου πως θα είναι» συμβουλεύει. «Επίσης, ζητήστε να σας δώσει μερικές απλές συμβουλές για να τις χτενίζετε μόνες σας».