ΓΥΝΑΙΚΑ

Kelly Osbourne: Όταν η Kelly συνάντησε τη Marilyn

Kelly Osbourne: Όταν η Kelly συνάντησε τη Marilyn
Με μπαμπά το είδωλο της hard rock μουσικής σκηνής Ozzy και μαμά την αεικίνητη μάνατζερ, παρουσιάστρια...

Με μπαμπά το είδωλο της hard rock μουσικής σκηνής Ozzy και μαμά την αεικίνητη μάνατζερ, παρουσιάστρια και λίγο απ’ όλα Saron, η μικρή Kelly δε θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας πριν καλά καλά αρχίσει να μιλάει.

Μετά από ένα reality με τη ζωή της οικογένειας, περιπέτειες με καταχρήσεις, πολλά περιττά κιλά που εξαφανίστηκαν και έναν διαλυμένο αρραβώνα, η δεσποινίδα Osbourne φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερή της φόρμα.

Εδώ, πηγαίνοντας στο The Ivy λανσάρει τον καινούριο της αδυνατισμένο εαυτό και παραδίδει μαθήματα στυλ. Συνδυάζοντας πολλές τάσεις σε μία εμφάνιση, με nude μίνι φόρεμα, γυμνά πόδια και λευκό blazer που δίνει χαρακτήρα, η μικρή fashionista απολαμβάνει την καινούρια της κουπ και μας θυμίζει μία εναλλακτική εκδοχή του λατρεμένου sex symbol.

Λεπτομέρειες όπως η διαμαντένια vintage καρφίτσα και το έντονο φούξια κραγιόν φανερώνουν παιχνιδιάρικη διάθεση και στυλιστική τελειομανία.

Αν θέλετε να κλέψετε λίγη από την cool της στάση απέναντι στη μόδα, ακολουθήστε το ένστικτό σας και μπερδέψτε υλικά και φόρμες.

Δεν είναι τυχαίο που η Madonna τη διάλεξε για να πρωταγωνιστήσει στην καινούρια καμπάνια για τα ρούχα που σχεδιάζει η μικρή Lourdes.

Τολμήστε το.