ΓΥΝΑΙΚΑ

Όμορφη στο κρύο

Όμορφη στο κρύο
Τώρα που έπεσε αρκετά η θερμοκρασία και νιώθουμε το...

Τώρα που έπεσε αρκετά η θερμοκρασία και νιώθουμε το κρύο στο πετσί μας, το πρόσωπο και το σώμα έχουν ανάγκη από περισσότερη φροντίδα. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να διατηρήσεις την ομορφιά σου και με φόντο το χιόνι!

- Τα χείλια είναι πιο επιρρεπή στο κρύο και χρειάζονται έντονη ενυδάτωση. Το lip balm αυτή την περίοδο είναι απαραίτητο. Αν δε θέλεις να δώσεις πολλά χρήματα, η βαζελίνη μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατικό. Δεν έχεις παρά να την απλώσεις όσοι συχνά θέλεις και ειδικά το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο για να απολαύσεις υπέροχα απαλά χειλάκια το πρωί!

Τιπ: Πάρε το φακελάκι με το τσάι σου, βούτηξε το σε ζεστό νερό και πίεσε το στα χείλη σου για 5 λεπτά. Θα τα δεις πιο ενυδατωμένα από ποτέ. Επίσης για απαλά χείλη συνιστάται και το σησαμέλαιο! Άπλωσε ζεστό σησαμέλαιο και θα έχεις βελούδινα χείλη.

- Δέρμα: Αυτή την εποχή η ενυδατική κρέμα πρέπει να γίνει η καλύτερη σου φίλη. Την απλώνεις πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Το σκραμπ μια φορά την εβδομάδα είναι απαραίτητο για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα μιας και αφήνει βελούδινη την επιδερμίδα σου.

- Μύτη: Η μύτη στο κρύο έχει την τάση να κοκκινίζει στο άψε-σβήσε. Τι να κάνεις για να την θωρακίσεις; Μα φυσικά απολέπιση! Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα που έχουν την τάση να κάνουν αποικίες στη μύτη σου. Το ιδανικό σκράμπ είναι μέλι με ζάχαρη που αφού ανακατέψεις τα υλικά απλώνεις το μείγμα στη μυτούλα σου και με απαλές κυκλικές κινήσεις την καθαρίζεις τέλεια.

- Μάτια: Τα ματάκια σου 14! Η κρέμα ματιών είναι απαραίτητη αφού προστατεύει την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου σου από το κρύο.