ΓΥΝΑΙΚΑ

Άλλο ένα βραβείο για τον Christopher Kane

Άλλο ένα βραβείο για τον Christopher Kane
Το BFC, γνωστό και ως βρετανικό συμβούλιο μόδας σε συνεργασία με τη Vogue δίνει κάθε χρόνο το βραβείο BFC/Vogue Designer Fashion Fund σε...

Το BFC, γνωστό και ως βρετανικό συμβούλιο μόδας σε συνεργασία με τη Vogue δίνει κάθε χρόνο το βραβείο BFC/Vogue Designer Fashion Fund σε ένα σχεδιαστή που έχει την προοπτική να κάνει ένα πετυχημένο βρετανικό fashion brand στο μέλλον. Το βραβείο εκτός από τον τίτλο συμπεριλαμβάνει και το ποσό των 200.000 λιρών που μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη του σχεδιαστή.

Φέτος, ο νικητής δεν είναι άλλος από τον εξαιρετέο και ταλαντούχο, Christopher Kane. O νεαρός guru των prints υπερνίκησε τον ανταγωνισμό των Osman Yousefzada, Richard Nicoll, Peter Pilotto, Jonathan Saunders, Patrick Grant, Nicholas Kirkwood και Charlotte Dellal και κατάφερε να αποσπάσει τα διθυραμβικά σχόλια και την προτίμηση της επιτροπής που στο πρόσωπο του βλέπει το μέλλον της μόδας.

Ο Kane που κάνει τη σειρά Versus της Versace είναι σίγουρα ένας από το πιο avant garde womenswear designer και έχει βάλει ήδη τις βάσεις για να γίνει ένα μύθος της μόδας. Περιμένουμε ακόμα περισσότερα από τον κο Kane, που έχει βαλθεί να επιβάλλει την προσωπική αισθητική του στη γυναικεία συνείδηση.

Πηγή: queen.gr