ΓΥΝΑΙΚΑ

FitDeck, γυμναστική σε πακέτο

FitDeck, γυμναστική σε πακέτο
Και μετά σου λέει ότι η μπιρίμπα δεν είναι άθλημα. Φυσικά...

Και μετά σου λέει ότι η μπιρίμπα δεν είναι άθλημα. Φυσικά και είναι κυρίες και κύριοι, άθλημα του μυαλού που εξασκεί την μνήμη, την ομαδικότητα, την παρατηρητικότητα.

Αν τώρα ψάχνεται να συνδυάσετε τα χαρτιά με την σωματική άσκηση, το FitDeck είναι αυτό που ψάχνεται. Η αλήθεια είναι ότι θα χρειασθεί να αφήσετε το πράσινο της τσόχας και να ασχοληθείτε με αυτό του χορταριού ή και του χαλιού ακόμα, αρκεί να μην κάθεστε.

Το FitDeck είναι ένα σετ 56 καρτών, όπου σε κάθε μία κάρτα απεικονίζεται κι από μία άσκηση εκγύμνασης, τεντώματος (stretching) ή αθλητικής κίνησης, μαζί με οδηγίες για το πώς να την εκτελέσετε. Δεν χρειάζεται κανενός είδους εξοπλισμός αφού όλες οι ασκήσεις βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στο σωματικό σας βάρος.

Υπάρχουν πάνω από δώδεκα διαφορετικά σετ καρτών, που καθένα αναφέρεται σε διαφορετικού είδους ασκήσεις ή αθλήματα, όπως είναι το μπάσκετ, η κολύμβηση, η γιόγκα, το πιλάτες, η γυμναστική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κ.ά.

Τα σετ αυτά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και συνδυαστικά για πιο ολοκληρωμένη εκγύμναση. Θα έχετε τον προσωπικό σας γυμναστή στην τσέπη σας.

Πηγή: www.queen.gr