Κάν' το όπως οι Φιλιππινέζοι

Κάν' το όπως οι Φιλιππινέζοι
Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να φτιάξεις μια μαρινάτα...

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να φτιάξεις μια μαρινάτα ή μια σούπα, μπορείς να αυξήσεις τόσο τη διατροφική της αξία όσο και να προσθέσεις εξωτική γεύση προσθέτοντας ξίδι από καρύδα!

Το εν λόγω ξίδι δημιουργείται από τους χυμούς του δέντρου και όχι από τον καρπό, οπότε μην περιμένεις πως η γεύση του θα θυμίζει κάτι από pina colada. Αντίθετα, είναι ένα πιο ήπιο και λιγότερο όξινο που προσδίδει στο φαγητό τις απαραίτητες βιταμίνες του συμπλέγματος Β και αμινοξέα. Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, σου προτείνουμε τα εξής:

Χρησιμοποίησέ το στις Σάλτσες vinaigrette

Αντί για Κόκκινο κρασί ή μπαλσάμικο

Χρησιμοποίησέ το στις Γλυκόξινες σάλτσες

Αντί για Μηλόξιδο

Χρησιμοποίησέ το στις Τηγανητές πατάτες

Αντί για γλυκό τσίλι