ΓΥΝΑΙΚΑ

Το σνακ μου κι εγώ πάμε παρέα

Το σνακ μου κι εγώ πάμε παρέα
Έχοντας υπάρξει υπέρβαρη στη ζωή μου τουλάχιστον σε τρεις...

Τρώτε μικρά ενδιάμεσα γεύματα για να ξεγελάτε την πείνα σας.

Έχοντας υπάρξει υπέρβαρη στη ζωή μου τουλάχιστον σε τρεις διαφορετικές περιόδους (έπειτα από τις εγκυμοσύνες), κι έχοντας δοκιμάσει έναν σεβαστό αριθμό διατροφών, θα σας έλεγα με σιγουριά ότι φίλος και σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή είναι τα σνακ!

Υπάρχει η λανθασμένη άποψη από πολλούς ότι για να χάσει κάποιος κιλά δεν πρέπει να τρώει, κι είναι αυτή η κατά διαστήματα νηστεία που επιφέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Κάποιος που επιθυμεί να χάσει κιλά πρέπει να τρώει τις σωστές τροφές , στις σωστές ποσότητες και σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην μέρα, έτσι ώστε ν α βοηθάει στην σωστή λειτουργία του μεταβολισμού.

Μην μένετε νηστικές όλη μέρα και το βράδυ γυρίζετε σπίτι κουρασμένες και τρώτε ότι βρείτε μπροστά σας, προκειμένου να ικανοποιήσετε την δικαιολογημένη πείνα σας. Έχετε πάντα μαζί σας στη δουλειά, στο γυμναστήριο, στη βόλτα, μικρά σνακ που θα σας βοηθάνε στο να μην αφήνετε ποτέ το στομάχι σας άδειο, θα σας δίνουν ενέργεια και θα σας αποτρέπουν από το να τρώτε λάθος τροφές και λάθος ποσότητες.

Μια χούφτα ξηροί καρποί, ένα φρούτο ή μία μπάρα δημητριακών ανάμεσα στα γεύματα, θα μειώσει την απόσταση που σας χωρίζει από το ένα μικρότερο νούμερο τζιν παντελόνι!

Πηγή: www.queen.gr