ΓΥΝΑΙΚΑ

Tips για να μείνει το κραγιόν στα χείλη

Tips για να μείνει το κραγιόν στα χείλη
Έχεις βαρεθεί να ανανεώνεις κάθε λίγο το κραγιόν σου; Με λίγα έξυπνα τρικ, σταθεροποίησέ το...

Έχεις βαρεθεί να ανανεώνεις κάθε λίγο το κραγιόν σου; Με λίγα έξυπνα τρικ, σταθεροποίησέ τοστα χείλη σου για πολλή ώρα χωρίς να χρειάζεται να βάζεις και να ξαναβάζεις.

- Αρχικά, άπλωσε λίγο φον ντε τεν στα χείλη σου και κάνε το περίγραμμα με ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση με αυτή των χειλιών σου, ξεκινώντας από το σημείο V.

- Αφού τελειώσεις με το περίγραμμα, άπλωσε το κραγιόν σου με ένα πινελάκι, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του κάτω χείλους και προχωρώντας προς το κέντρο.

- Τέλος, ακούμπησε ένα χαρτομάντιλο απαλά στα χείλη για να απομακρύνεις την περιττή ποσότητα.

Και μην ξεχνάς:

Εάν τα χείλη σου είναι μικρά και λεπτά, μπορείς να τους δώσεις μεγαλύτερη όψη σχεδιάζοντας το περίγραμμα με μολύβι, κάποια χιλιοστά πιο έξω από την κανονική περίμετρο.
Κατόπιν άπλωσε ένα κραγιόν απαλό στο χρώμα ή ένα λιπ γκλος με έντονη γυαλάδα. Τα χρώματα που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι πάντα ουδέτερα και φυσικά, από το μπεζ του μπισκότου μέχρι τις αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί.

Για τα μεγαλύτερα και πιο σαρκώδη χείλη, καλό είναι να χρησιμοποιείς το μολύβι σε αντίθετη λογική, δηλαδή λίγα χιλιοστά πιο μέσα από το κανονικό περίγραμμά σου, απλώνοντας βαθιές σκούρες αποχρώσεις και κραγιόν σε ματ υφή.