ΓΥΝΑΙΚΑ

Sexy ή γατούλα για τον Άγιο Βαλεντίνο;

Sexy ή γατούλα για τον Άγιο Βαλεντίνο;
Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών, γι’ αυτό καλό είναι να αποφασίσετε...

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών, γι’ αυτό καλό είναι να αποφασίσετε από πριν με τι μακιγιάζ θα ταιριάξετε το ντύσιμό σας για… τη μεγάλη βραδιά.

Sweet Look....

Βάλε κονσίλερ κάτω από τα μάτια σου έτσι ώστε να διώξεις το οποιοδήποτε ίχνος κούρασης. Στη συνέχεια άπλωσε το make up σου σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Αν θέλεις να κάνεις το μακιγιάζ να φαίνεται πιο φυσικό, μη βάλεις πούδρα. Αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία πούδρα με λίγη λάμψη.

Άπλωσε στο πάνω βλέφαρο μία υγρή με λίγη λάμψη, μπεζ σκιά. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα καφέ μολύβι ματιών για να τραβήξεις μία λεπτή γραμμή σύριζα στις βλεφαρίδες. Προς την άκρη του ματιού κάνε τη γραμμή λίγο πιο παχιά. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα σφουγγαράκι για να σβήσεις τη γραμμή. Μην ξεχάσεις να βάλεις μολύβι και ανάμεσα στις πάνω βλεφαρίδες έτσι ώστε να φαίνονται πιο πυκνές.

Στη συνέχεια άπλωσε μία ανοιχτή σκιά με λάμψη στο τόξο κάτω από τα φρύδια σου και στην εσωτερική γωνία των ματιών σου. Τέλος, άπλωσε μερικές στρώσεις μάσκαρας μόνο στις πάνω βλεφαρίδες.

Επέλεξε ένα ρουζ σε απόχρωση του ροζ, που θα σου δώσει υγιή όψη. Για να φαίνεσαι ρομαντική και γλυκιά, προτίμησε ένα ροζ κραγιόν και από πάνω άπλωσε lip gloss για επιπλέον λάμψη!

Sexy Look....

Βάλε το κονσίλερ σου όπως και στο προηγούμενο μακιγιάζ. Στη συνέχεια άπλωσε σε όλο το πρόσωπο το make up σου και τέλος, άπλωσε πούδρα σε όλη την περιοχή του προσώπου για ματ αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησε μία γκρι σκιά για να χρωματίσεις όλο το πάνω βλέφαρο. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε μία ιριδίζουσα ανθρακί σκιά για να δημιουργήσεις μία γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες σου.

Στη συνέχεια πάρε ένα μαύρο μολύβι ματιών και τράβηξε μία γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες στο άνω βλέφαρο. Αν αισθάνεσαι σίγουρη μπορείς να προεκτείνεις τη γραμμή προς το εξωτερικό άκρο του ματιού σου. Χρησιμοποίησε το ίδιο μολύβι για να ζωγραφίσεις μία γραμμή και στο κάτω εσωτερικό βλέφαρο.

Επέλεξε ένα υγρό ρουζ, κατά προτίμησε σε ροζ χρώμα, και άπλωσέ το με τα δάχτυλά σου στην περιοχή των μήλων. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα compact ρουζ περίπου στην ίδια απόχρωση, και άπλωσέ το πάνω στο σημείο που έχεις απλώσει το υγρό.

Για σέξι αποτέλεσμα διάλεξε ένα κόκκινο μολύβι χειλιών και άπλωσέ το σε όλο το πάνω και το κάτω χείλος. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα κραγιόν στο ίδιο χρώμα και άπλωσέ το στα χείλη σου.