ΓΥΝΑΙΚΑ

Μαυρίστε και το χειμώνα

Μαυρίστε και το χειμώνα
Εχετε αρχίσει από τώρα να αναπολείτε το καλοκαιράκι; Ένας τρόπος να το "φέρεται" πιο κοντά...

Εχετε αρχίσει από τώρα να αναπολείτε το καλοκαιράκι; Ένας τρόπος να το "φέρεται" πιο κοντά είναι το περίφημο μπρόνζερ... Αν δεν το ξέρετε, υπάρχουν προϊόντα μαυρίσματος που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και το χειμώνα, με ειδικό ωστόσο τρόπο.

Αυτά τα ξεχωριστά προϊόντα μιμούνται το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας αφού εκτεθεί στον ήλιο. Ας μάθουμε λοιπόν τα tricks που μπορούν να απογειώσουν το αποτέλεσμα.

- Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να απλώσετε bronzer εκεί που ο ήλιος «φιλάει» το πρόσωπό σας, δηλαδή στα ζυγωματικά, τη μύτη, το πηγούνι, το σαγόνι και το μέτωπο.

- Ένα ματ bronzer θα σας δώσει διακριτικό χρώμα και ελαφριά λάμψη. Αποφύγετε τα bronzers με παράγοντες λάμψης και αστραφτερά στοιχεία, γιατί δείχνουν περίεργα στην άχρωμη επιδερμίδα.

- Ελέγξτε την ποσότητα προϊόντος που εφαρμόζετε γιατί οι υπερβολές θα οδηγήσουν σε λάθος όψη και υφή. Αν είναι σε σκόνη, διώξτε την περιττή ποσότητα τινάζοντας το πινέλο σας και κάντε ανάλαφρες πινελιές στο πρόσωπο. Αν είναι σε υγρή μορφή, βάλτε λίγο-λίγο, τσεκάροντας διαρκώς στον καθρέφτη.

- Σε κάθε περίπτωση εφαρμόστε το προϊόν σε φυσικό φως, για να βλέπετε τα αληθινά χρώματά σας στον καθρέφτη.