ΓΥΝΑΙΚΑ

Ομορφιά: Τα σημεία "κλειδιά"

Ομορφιά: Τα σημεία "κλειδιά"
Τώρα που ο καιρός θα αρχίσει να ανοίγει σιγά σιγά, μπορείς να εξαφανίσεις την άτονη επιδερμίδα...

Τώρα που ο καιρός θα αρχίσει να ανοίγει σιγά σιγά, μπορείς να εξαφανίσεις την άτονη επιδερμίδα και να της δώσεις περισσότερη λάμψη από ποτέ ακολουθώντας τις κινήσεις «κλειδιά» των ειδικών.

Οι κινήσεις «κλειδιά»
-Πίνε οπωσδήποτε ενάμιση λίτρο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.
-Μην ξεχνάς τη καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας με εξειδικευμένα προϊόντα.
-Κάνε στο πρόσωπό σου αναζωογονητικό μασάζ με την ενυδατική σου κρέμα για 2 λεπτά: Τονώνει την κυκλοφορία και οξυγονώνει τα κύτταρα της επιδερμίδας. Μειώνει την κατακράτηση υγρών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
-Μην αμελείς το σχολαστικό καθαρισμό πρωί και βράδυ. Εάν χρησιμοποιείς προϊόντα με νερό, ξέβγαλε στην αρχή το πρόσωπο με χλιαρό νερό για να ανοίξουν οι πόροι και ολοκλήρωσε με κρύο.
-Ένας καλός τρόπος για να ξαναδώσεις ζωή στην κουρασμένη σου επιδερμίδα είναι να απλώσεις μια ζεστή πετσέτα μετά τον καθαρισμό.

Οι συμπληρωματικές κινήσεις
-Ενίσχυσε τη λάμψη σου Χρησιμοποίησε έναν απαλό ορό σέρουμ, που θα περιορίσει την εμφάνιση μικρών ρυτίδων και θα απαλύνει τις γραμμές έκφρασης. Τα σέρουμ είναι συμπυκνωμένες φόρμουλες σε διάφανη μορφή ορού, οι οποίες μεταφέρουν τα δραστικά τους συστατικά στην «καρδιά» των κυττάρων. Χρησιμοποίησέ τους μετά τον καθαρισμό του προσώπου και την τονωτική λοσιόν, πριν όμως από την ενυδατική ή την αντιρυτιδική κρέμα. Αυτά τα θαυματουργά προϊόντα περιέχουν ενεργά συστατικά σε ποσοστό 70% σε σχέση με το σύνολο της σύνθεσής τους, ενώ τα υπόλοιπα προϊόντα καθημερινής φροντίδας περιέχουν μόλις 5% και τα αντίστοιχα της νύχτας –σε κάποιες περιπτώσεις– επιπλέον 10%.
-Δώσε σημασία στην προστασία Δεδομένου ότι η υπεριώδης ακτινοβολία αποτελεί τη Νο 1 αιτία της ανομοιόμορφης απόχρωσης της επιδερμίδας, μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς αντηλιακό προϊόν 365 ημέρες το χρόνο! Η χρήση αντηλιακού είναι σημαντική για την πρόληψη των καφέ κηλίδων.