ΓΥΝΑΙΚΑ

CoolΒoard: η μαγική σανίδα

CoolΒoard: η μαγική σανίδα
Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζει με παραλλαγή skateboard, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για το CoolΒoard...

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζει με παραλλαγή skateboard, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για το CoolΒoard: μια νέα μέθοδο αποτελεσματικής γυμναστικής για όλο το σώμα που υπακούει στις αρχές της φυσικής!

Στόχος του «αναβάτη» του CoolΒoard είναι να ισορροπήσει πάνω στην μπάλα και ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ασκήσεων- ανάλογα με το αγαπημένο του σπορ- να θέσει σε λειτουργία τις απαραίτητες μυϊκές ομάδες. Σύμφωνα με τη βρετανική κατασκευάστρια, πέρα από την καλύτερη στάση του σώματος, την τόνωση των αρθρώσεων και τη γρήγορη αποκατάσταση έπειτα από τραυματισμούς, η σανίδα ισορροπίας υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα ως προς το σμίλευμα του κορμού και των κάτω άκρων μέσα από μια πληθώρα κινήσεων που παραπέμπουν σε αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, γκολφ, τρέξιμο, σέρφινγκ, σκι και snowboard, αναρρίχηση, κωπηλασία, ποδηλασία, ξιφασκία κ.ά.

Το CoolΒoard διατίθεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας (www.coolboard.co.uk) σε τρία μεγέθη ανάλογα με το νούμερο παπουτσιού του ενδιαφερoμένου και η τιμή του κυμαίνεται από 114 ως 207 ευρώ.

Από το : newspapersites.net