ΓΥΝΑΙΚΑ

Ανακυκλώσιμες απόκριες

Ανακυκλώσιμες απόκριες
Αν θέλετε να κάνετε οικονομία, θα πρέπει να υποστηρίξετε έμπρακτα την ανακύκλωση και την κοινοκτημοσύνη στα αποκριάτικα...

Κάθε απόκριες μια κλασική ιστορία επαναλαμβάνεται, με εσάς πρωταγωνίστρια να ψάχνει τι ακριβώς θα ντυθείτε και πάλι. Μάλιστα, δεν πρέπει να βρείτε μόνο μία στολή για να φορέσετε αλλά περισσότερες, καθώς τα πάρτυ δεν είναι ποτέ μόνο ένα.

Αν είστε από αυτές που θέλουν να το κάνουν σωστά και να νοικιάζουν ή να αγοράζουν μια καθώς πρέπει αποκριάτικη στολή από βεστιάριο, τότε μάλλον το κομπόδεμά σας μειώνεται αισθητά κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Αν πάλι απλώς αγοράζετε μερικά αξεσουάρ και συμπληρώνετε την ενδυμασία με δικά σας ρούχα, κουρέλια ή οτιδήποτε άλλο είναι απαραίτητο, τότε είστε σε κάπως καλύτερη μοίρα και πολύ πιο οικονομικοί. Εμείς από την πλευρά μας σας προτείνουμε να κοιτάξετε γύρω σας και να δείτε τους φίλους σας.

Ρωτήστε τους τι αποκριάτικα αξεσουάρ διαθέτουν και ενώστε τις περιουσίες σας. Να είστε σίγουρες πως μέσα από τις ξεχασμένες σακούλες με καρναβαλικές μάσκες, πολύχρωμες περούκες, τρελά βραχιόλια και απίστευτα καπέλα θα αναδυθεί ένας πραγματικός θησαυρός. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να βάλετε είναι φαντασία και όρεξη, ώστε να τα συνδυάσετε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

πηγή: queen.gr