ΓΥΝΑΙΚΑ

Ποτέ δεν είναι νωρίς για να γίνεις καλλιτέχνης

Ποτέ δεν είναι νωρίς για να γίνεις καλλιτέχνης
Θέλετε να περάσετε τέλεια και συνάμα να δημιουργήσετε ένα έργο τέχνης...

Θέλετε να περάσετε τέλεια και συνάμα να δημιουργήσετε ένα έργο τέχνης που θα σας μείνει για πάντα; Εμείς σας δίνουμε την ιδέα, εσείς βάλτε το παιδί.

Πολύ συχνά, οι ιδέες όσον αφορά στο τι μπορεί να παίξει ένας γονιός με το παιδί του μέσα σ' ένα διαμέρισμα, εξαντλούνται. Γι' αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα δημιουργικές, ούτως ώστε να βγάλουν και τα παιδιά σας την δημιουργικότητά τους στην επιφάνεια.

Μια πολύ καλή και ιδιαίτερα διασκεδαστική ιδέα που πετυχαίνει ακόμα περισσότερο όταν πραγματοποιείται σε συνδυασμό με άλλα παιδάκια, είναι η ακόλουθη: παίρνετε μπεζ ρολό πλάτους ενός μέτρου και μήκους απροσδιορίστου. Το απλώνετε στο πάτωμα και αφήνετε το παιδί να ξαπλώσει επάνω του.

Κάποιο άλλο παιδί ή εσείς, ζωγραφίζετε το περίγραμμα του μικρού και όταν τελειώσετε με αυτό, γεμίζει (ή γεμίζουν αν είναι πολλά παιδιά) το περιεχόμενο της φιγούρας όπως αυτά θέλουν. Είτε με κολάζ, είτε ζωγραφίζοντας με κηρομπογιές, τέμπερες ή οτιδήποτε σχετικό. Στη συνέχεια τα υπόλοιπα παιδιά ξαπλώνουν με τη σειρά και κάνουν το ίδιο, φροντίζοντας να αλλάζουν πάντα τη στάση, η οποία είναι πάντα κάτι τελείως τρελό. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και τα παιδιά κυριολεκτικά το γλεντάνε!

Πηγή: queen.gr