ΓΥΝΑΙΚΑ

Louis Vuitton: Κερδοφόρες δουλειές εν μέσω κρίσης

Louis Vuitton: Κερδοφόρες δουλειές εν μέσω κρίσης
Ο γαλλικός οίκος Louis Vuitton ξεπερνάει για μια ακόμη φορά τον εαυτό του...

Ο γαλλικός οίκος Louis Vuitton ξεπερνάει για μια ακόμη φορά τον εαυτό του και προσφέρει δουλειά σε τριψήφιο αριθμό εργαζομένων.

O Marc Jacobs αυτοπροσώπως έχει χαρακτηρίσει τον οίκο που συνεργάζεται για περισσότερο από μια δεκαετία ως ένα seasonal σαφάρι για χιπ, γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς περιορισμούς σε πεζά θέματα όπως κόστη, αριθμούς και τρέλα. Μετά την έλευση του Marc η Louis Vuitton είναι σταθερά ανάμεσα στα τρία πιο επιτυχημένα luxury group companies στον κόσμο.

Έτσι για να προσλάβουν όμως στη Vuitton παραπάνω από επτακόσιους τεχνίτες που ειδικεύονται στο δέρμα όχι μόνο σε τσάντες και αξεσουάρ, αλλά προπαντός σε ρούχα -για να καλύψουν την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση- αμόλησαν τα λαγωνικά τους σε Ισπανία, Γαλλία και Καλιφόρνια (θα μπορούσε να είναι ανεξάρτητο κρατίδιο), για να βρουν και να φέρουν πίσω τους καλύτερους του κόσμου.

Ήδη στη Γαλλία σε ένα μικρό χωριουδάκι κάπου στα νότια, χτίζεται εξ ολοκλήρου ένα νέο εργοστάσιο δερμάτινων ειδών Louis Vuitton και οι προσδοκίες μιλάνε για παραγγελίες δέρματος που μπορεί και να «στερέψουν» την υπόλοιπη αγορά που ειδικεύεται στο συγκεκριμένο υλικό. Απλά να αναφέρουμε ότι ήταν τέτοια η ζήτηση στα καταστήματα τα περασμένα Χριστούγεννα που δεκατρία καταστήματα έκλειναν αρκετά νωρίτερα από το προβλεπόμενο ωράριο ώστε να έχουν εμπόρευμα προς πώληση την επόμενη ημέρα καθώς για επαναληπτικές παραγγελίες φυσικά, δεν γίνεται ούτε λόγος.

Υπάρχει μία δίψα για πολυτέλεια που στις μέρες μας την απολαμβάνουν αυτοί που τελικά είχαν, έχουν και θα έχουν για πολύ καιρό. Οι υπόλοιποι καλό είναι να θυμούνται ότι τα μεταξωτά νεγκλιζέ θέλουν και επιδέξια πισινά και η περίοδος που ο καθένας έκανε με δανεικά τον κατά φαντασία πλούσιο εστέτ ας περάσει μια βόλτα από τη Βουκουρεστίου να ρίξει μια ματιά στις βιτρίνες που είναι κομψοτεχνήματα και αυτό είναι αρκετό.

Οι έχοντες μπείτε μέσα και μην αφήσετε τίποτα όρθιο. Είναι σίγουρα luxury, αλλά είναι και 100% εξαιρετικής ποιότητας. Δεν υποτίθεται όμως ότι ως Έλληνες, είχαμε παράδοση στο δέρμα; Τα λαγωνικά δε μας μυρίστηκαν, ή μήπως μας «μύρισαν» πολύ και τελικά μας προσπέρασαν;

Πηγή: queen.gr