ΓΥΝΑΙΚΑ

Μήπως έχετε να πάτε στα Oscar; Προετοιμαστείτε κατάλληλα

Μήπως έχετε να πάτε στα Oscar; Προετοιμαστείτε κατάλληλα
Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να είστε άψογη στα Oscar...

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να είστε άψογη στα Oscar. Κι αν δεν είναι ακόμη η ώρα να πάτε, μάθετε απλά τι επιλέγουν οι celebrities να κάνουν πριν τη δική τους μεγάλη βραδιά.

Για αυτή τη λαμπερή βραδιά των Oscar, η εμφάνιση τους επιβάλλεται να είναι άριστη. Μία σειρά διεργασιών, πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί, ώστε να είναι αντάξιες του μικρού αλλά πολυπόθητου αγαλματίδιου. Και εσείς μπορεί να παρακολουθείτε απλά το μεγάλο γεγονός και να μην σας έχουν καλέσει αλλά καλό είναι να ξέρετε τις αγαπημένες περιποιήσεις και θεραπείες ομορφιάς των stars, -υποψηφίων και μη- γιατί ποτέ και τίποτα δεν αποκλείεται. Ούτε μία πρόσκληση στα Oscar.

Botox στη μασχάλη
Το Botox προσώπου είναι πολύ κοινό στο Hollywood αλλά πριν από μια μεγάλη νύχτα όπως αυτή, το Botox καλείται να λύσει άλλο πρόβλημα. Για να αποφευχθεί η εφίδρωση που θα καταστρέψει την υψηλή ραπτική, πολλοί celebrities στρέφονται στο Botox στη μασχάλη. Με 8-10 ενέσεις, μπορούν να ξεχάσουν τους λεκέδες για τα καλά, μέχρι και για ένα χρόνο τουλάχιστον.


Λεύκανση δοντιών
Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς γίνεται τα δόντια τους να είναι τόσο εκτυφλωτικά λευκά; Σίγουρα δεν αρκούνται σε κατ 'οίκον τζελ και οδοντόκρεμες. Πιθανότατα δεν υπάρχει ούτε ένας celebrity που δεν κάνει λεύκανση δοντιών με λέιζερ στο ιατρείο. Θεωρείται πλέον δεδομένο και «φυσικό προσόν».

Peelings
Τα peelings ξεκινάνε αρκετά νωρίτερα ώστε τις ημέρες γύρω από τα Oscar να έχει φεύγει καιο παραμικρός ερεθισμός. Το ζητούμενο είναι να έχει εμφανιστεί το καινούριο δέρμα από τα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας που θα θυμίζει δέρμα μωρού. Τώρα πιο Peeling θα κάνει καθένας το κρίνει το γιατρός τους. Άλλωστε υπάρχουν αρκετά!

Body Facials
Η τελευταία εμμονή στο θεραπείες ομορφιάς Hollywood είναι οι περιποιήσεις σώματος. Είναι απολύτως λογικό αν σκεφτείτε πόσο ακάλυπτο δέρμα αφήνουν οι δημιουργίες στο κόκκινο χαλί. Τουλάχιστον μία θεραπεία Dermabrasion είναι απαραίτητη. Ακόμη καλύτερα να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες που προτείνει ο γιατρός (πλαστικός ή δερματολόγος), ώστε να είναι το δέρμα όσο πιο λαμπερό γίνεται.

Body Wraps
Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι περιποιήσεις που «τυλίγουν» το σώμα σε πολύτιμα υλικά, ανανεώνοντας το ριζικά. Δύο από τις πιο δημοφιλείς περιτυλίξεις σώματος στο Hollywood είναι το χαβιάρι και τα φύκια. Μυρίζουν άσχημα, αλλά, τα αποτελέσματα τους αποδεικνύουν ότι αξίζουν τον κόπο.

Πηγή: queen.gr