ΓΥΝΑΙΚΑ

Άντε και στα δικά σας οι ελεύθερες

Άντε και στα δικά σας οι ελεύθερες
Παντρεύεται η ξαδέλφη σας και στολιστήκατε σα χριστουγεννιάτικο δέντρο, κρεμάσατε...

Παντρεύεται η ξαδέλφη σας και στολιστήκατε σα χριστουγεννιάτικο δέντρο, κρεμάσατε ό, τι θα μπορούσε να σας κάνει να ξεχωρίσετε ανάμεσα στις αμέτρητες ελεύθερες φίλες της νύφης και κατευθύνεστε προς την εκκλησία.

Οι καλεσμένοι ενός γάμου μπορούν να χωριστούν σε διαφορετικές μικρές υπο-ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους και το ρόλο που παίζουν στο έτσι κι αλλιώς προκαθορισμένο δρώμενο.

Προτού φτάσετε στον προορισμό σας, δηλαδή την εκκλησία, καλά θα κάνετε να πάρετε τα απαιτούμενα μέτρα για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Οι φίλοι των νεόνυμφων λειτουργούν σαν κυνηγοί κεφαλών, "σκανάρουν" το χώρο και ψάχνουν να βρουν το ταίρι τους σα να μην υπάρχει αύριο.

Οι δύο πεθερές είναι πολύ απασχολημένες γιατί πρέπει να συγκινηθούν, να φροντίσουν να πάνε όλα ρολόι και να ξεμπροστιάσουν η μία την άλλη αποδεικνύοντας ποια είναι καλύτερη wedding planner, ποια φόρεσε το ομορφότερο ταφταδένιο φόρεμα από την κατηγορία «παράνυφες» στο συνοικιακό κατάστημα της γειτονιάς και γενικά ποια θα ταλαιπωρήσει ποιο πολύ το νεόνυμφο ζευγάρι.

Μεταξύ αυτών και κάποιων άλλων φυλών που άγονται και φέρονται σε ένα γαμήλιο γλέντι, υπάρχετε εσείς και κάπου πιο δίπλα το «σόι». Με αυτόν τον όρο εννοούμε ό, τι σας βρίσκετε σε θεία, θείο, κουμπάρα, μπατζανάκη και γενικά οικογενειακό σουβενίρ που δεν το διαλέξατε αλλά το λουστήκατε.

Εάν μαζί με όλα τα υπόλοιπα τυχαίνει να είστε και ελεύθερη, single, πώς το λένε, τότε ακούστε προσεκτικά.
Κρατήστε τις αποστάσεις σας με διακριτικότητα, πιείτε όσο περισσότερο μπορείτε, πάρτε βαθιές αναπνοές και χορέψτε στην πίστα μέχρι το πρωί.

Τα καλά νέα είναι πως με τόσο αλκοόλ πιθανότατα την επόμενη μέρα δε θα θυμάστε τίποτα.

Τα κακά νέα είναι πως είστε η μόνη ανύπαντρη, μικρή και τριανταφυλλένια γυναίκα που έχει απομείνει στην οικογένεια. Ή καλύτερα ξεμείνει.

Όταν σας πλησιάσουν με χαμόγελα όλο νόημα και σας ευχηθούν «Άντε και στα δικά σου», «τώρα είναι η σειρά σου», «μόνο εσύ έχεις μείνει ανύπαντρη», «στο γάμο σου θα χορεύουμε μέχρι το πρωί» και άλλα τέτοια κομψά, παλιακά και καθόλου κολακευτικά σχόλια εσείς απλά κρατήστε την ψυχραιμία σας και απαντήστε:
«Στο γάμο μου θέλω να μου ευχηθείτε και του χρόνου γιατί βαριέμαι γρήγορα»!

Δε θα σας ξαναενοχλήσει κανείς.

πηγή: queen.gr