ΓΥΝΑΙΚΑ

Μαθήματα στυλ από τα Όσκαρ

Μαθήματα στυλ από τα Όσκαρ
Η βραδιά των Όσκαρ μπορεί να πέρασε αλλά οι διάσημες σταρ...

Η βραδιά των Όσκαρ μπορεί να πέρασε αλλά οι διάσημες σταρ του Χόλυγουντ έδωσαν όπως κάθε χρόνο μαθήματα στυλ…

Η φετινή οσκαρική πασαρέλα χαρακτηρίστηκε από δύο βασικές αντικρουόμενες τάσεις. Από τη μία είχαμε τα ουδέτερα χρώματα και από την άλλη τις κόκκινες τουαλέτες που κάλυπταν όλη τη γκάμα των αποχρώσεών του φλογερού χρώματος. Ωστόσο δεν έλειψαν και τα μωβ, τα κλασικά μαύρα αλλά και οι μεταλλιζέ αποχρώσεις.

Ουδέτερα χρώματα και Κόκκινη μαγεία: Η Χάλι Μπέρι ενέδωσε στη γοητεία του παστέλ φορώντας μια δημιουργία του οίκου Marchesa με μπόλικο τούλι και κεντημένους κρυστάλλους.

Στην αντίπερα όχθη με κόκκινα πόζαραν στο φακό, τόσο η παρουσιάστρια της βραδιάς Αν Χάθαγουεϊ με Valentino Haute Couture, όσο και η περσινή νικήτρια των Όσκαρ, Σάντρα Μπούλοκ που μάγεψε με την κατακόκκινη στράπλες τουαλέτα από τη Vera Wang.

Στα μωβ αλλά και δαντέλα: Η εγκυμονούσα Νάταλι Πόρτμαν επέλεξε βιολετί τουαλέτα Rodarte αλλά και η Σκάρλετ Γιόχανσον συνδύασε τις δύο hot τάσεις: το μοβ και την δαντέλα σε μια πριγκιπική δημιουργία των Dolce & Gabbana που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της.

Λευκή δαντέλα επέλεξε η φετινή νικήτρια του Όσκαρ Β γυναικείου ρόλου, Melissa Leo από το Fighter με τουαλέτα Marc Bouwer.

Στα μαύρα: Φυσικά, δεν έλειψαν και οι επώνυμες που κλασικά τίμησαν το μαύρο χρώμα με πρώτη και καλύτερη τη Ρις Γουίδερσπουν με στράπλες μαύρη τουαλέτα από τη συλλογή Giorgio Armani Privé και τη Σάρον Στόουν.

Οι απαστράπτουσες: Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η απαστράπτουσα Γκουίνεθ Πάλτρου με Calvin Klein και η Έιμι Άνταμς με δημιουργία L'Wren Scott σε σκούρο μπλε χρώμα.