ΓΥΝΑΙΚΑ

Όσο λιγότερα κιλά τόσο περισσότερα λεφτά

Όσο λιγότερα κιλά τόσο περισσότερα λεφτά
Εάν αναρωτιέστε πώς θα αυξήσετε το μισθό σας τη σήμερον ημέρα...

Εάν αναρωτιέστε πώς θα αυξήσετε το μισθό σας τη σήμερον ημέρα, μην παιδεύεστε, η λύση δεν είναι οι υπερωρίες!

Την εποχή που οι αυξήσεις των μισθών ανήκουν όχι μόνο στο παρελθόν, αλλά σε κάποιον άλλο πλανήτη, έρχεται μια έρευνα από τις ΗΠΑ να αναπτερώσει την ψυχολογία των γυναικών θέτοντας όμως κάποιες προϋποθέσεις.

Ποιες είναι αυτές;

Σύμφωνα με το Πανεπιστημίου της Florida, όπου έγινε η έρευνα υπό την επίβλεψη του ψυχολόγου Timothy Judge, βασική είναι οι εργαζόμενες γυναίκες να διατηρούν μια «σχετικά καλή σιλουέτα». Οι επιστήμονες βέβαια από την πλευρά τους συμπέραναν ότι η κοινωνία επιβραβεύει τις γυναίκες που ανταποκρίνονται στα αδύνατα πρότυπα που προβάλλουν τα μέσα ενημέρωσης”.

Πιο αναλυτικά τα στοιχεία, τα οποία προέκυψαν, δείχνουν ότι μια γυναίκα που ξεκινάει την καριέρα της αδύνατη, αλλά με τον καιρό παίρνει βάρος, είναι πιθανό να παίρνει ως και 12.000 ευρώ λιγότερα ετησίως, από τις συναδέλφους της, που κατάφεραν να διατηρήσουν το βάρος τους. Αντίθετα, ένας άνδρας, που ξεκίνησε να εργάζεται αδύνατος και στην πορεία πήρε κιλά, είναι πιθανό να πάρει έως και 6.000 ευρώ το χρόνο περισσότερα.

Για ακόμα μια φορά, οι γυναίκες καλούνται να προσέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο την εξωτερική τους εμφάνιση, όχι μόνο για να έχουν πέραση στον ανδρικό πληθυσμό αλλά και για να έχουν καλύτερες αποδοχές. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως για τους άνδρες. Δε φτάνει που έχουν σύμμαχό τους το χρόνο, καθώς με το πέρασμά του τους κάνει πιο γοητευτικούς, τώρα έχουν και τη ζυγαριά!

Πηγή: queen.gr