ΓΥΝΑΙΚΑ

Υγιεινά σνακ αλά Χόλιγουντ

Υγιεινά σνακ αλά Χόλιγουντ
Μη νομίζεις ότι οι σταρ του Χόλιγουντ, επειδή έχουν ωραία σώματα, δεν έχουν λιγούρες…

Μη νομίζεις ότι οι σταρ του Χόλιγουντ, επειδή έχουν ωραία σώματα, δεν έχουν λιγούρες… Απλά ξέρουν πολύ καλά ποιο σνακ να προτιμούν κάθε φορά που το στομάχι τους γουργουρίζει για να χορταίνουν αλλά και να μην ανεβάζουν το δείκτη της ζυγαριάς. Μήπως πρέπει να τις μιμηθείς;

Τζένιφερ Άνιστον: Πίνει καθημερινά τουλάχιστον 3 λίτρα από το «έξυπνο νερό» το οποίο διαφημίζει η ίδια. Τις φορές που η Τζένιφερ δεν μπορεί να πιει άλλο νερό, καταναλώνει μια κόλα light. Πάντως, όταν θέλει ένα σνακ σε στερεή τροφή, η Τζένιφερ λατρεύει τα φρέσκα ροδάκινα τα οποία καταναλώνει σε φετούλες μαζί με λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών.

Τζέσικα Άλμπα: Προτιμά να τρώει αρκετά σνακ μέσα στη μέρα ακόμα κι αν δεν πεινάει. Η Τζέσικα λατρεύει τα αποξηραμένα φρούτα, τις σταγόνες μαύρης σοκολάτας και το γιαούρτι με φράουλα.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Όταν δεν έχει στα σκαριά κάποια περιοδεία πίνει καφέ με πάγο και σοκολάτα αλλά όταν πρέπει να προσέξει τη διατροφή της, ενδίδει στον πειρασμό του latte αλλά με άπαχο γάλο και σιρόπι σοκολάτας Light.

Κέιτι Χολμς: Κάθε φορά έχει λιγούρα, βγάζει από την τσάντα της μια μπάρα δημητριακών.

Αντζελίνα Τζολί: Η διάσημη σταρ καταπολεμά τις λιγούρες της με άπαχο γιαούρτι και μια χούφτα ακαβούρδιστων αμυγδάλων.