ΓΥΝΑΙΚΑ

Γυαλίζει η επιδερμίδα σας; Κάντε αυτή την κίνηση ματ!

Γυαλίζει η επιδερμίδα σας;  Κάντε αυτή την κίνηση ματ!

Ζώνη Τ: η… ολισθηρή ζώνη του προσώπου που μπορεί σας δείχνει να γυαλίζετε- όχι να λάμπετε- σε ανύποπτο χρόνο!

Καιρός να πείτε αντίο στη λιπαρότητα

Το μυστικό για να την θέσετε υπό έλεγχο βρίσκεται αφενός στην φροντίδα της με τα κατάλληλα προϊόντα, αφετέρου στο να βάλετε τις σωστές και έξυπνες βάσεις, που θα κρατήσουν την επιδερμίδα ματ ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Το Glamour Shot Matte Perfection της Sampar ανήκει σε αυτή την κατηγορία, είναι ανάμεσα στα πιο αγαπημένα προϊόντα των makeup artists παγκοσμίως και αυτό δεν είναι τυχαίο: είναι μια διάφανη ματ βάση που δημιουργήθηκε ειδικά για την καταπολέμηση της ανεπιθύμητης γυαλάδας. Χάρη στο σύμπλεγμα Ultra Matite, εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα για 6 συνεχόμενες ώρες, οπότε δεν θα έχετε κανένα άγχος για «φρεσκάρισμα». Εξισορροπεί τις εκκρίσεις σμήγματος για τέλειο έλεγχο της ανεπιθύμητης λιπαρότητας, μειώνει εμφανώς το μέγεθος των πόρων και βάζει τις σωστές βάσεις για το επόμενο βήμα στο μακιγιάζ.

Πώς το επιτυγχάνει: συνδυάζοντας συστατικά νέας γενιάς με φυσικά εκχυλίσματα, όπως το εκχύλισμα φακής που είναι πλούσιο σε ολιγοσακχαρίτες, επιβραδύνει την παραγωγή σμήγματος, συσφίγγει και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος και το εκχύλισμα αγριοκάστανου, ένα φυσικό στυπτικό που μειώνει την ερυθρότητα και συσφίγγει τους πόρους. Μαζί τους, το σύμπλεγμα Urban Advance Complex, μια ισχυρή αντιοξειδωτική ασπίδα, που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό του δέρματος και επαναδραστηριοποιεί τις ζωτικές του λειτουργίες.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε: σε τέλεια ενυδατωμένο δέρμα, απλώστε το Glamour Shot Matte Perfection είτε σε ολόκληρο το πρόσωπο είτε μόνο στις ζώνες που γυαλίζουν. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κάτω από το μακιγιάζ ή να το φορέσετε μόνο του.

Bonus: Κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε. Με ένα κλικ εδώ μπορείτε να αγοράσετε το Glamour Shot Matte Perfection στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να πάρετε και ένα ακόμα δώρο- perfect!

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο www.femall.gr