ΓΥΝΑΙΚΑ

Αποκάλυψη: Τι δείχνει η αποτρίχωση στο... ευαίσθητο σημείο για το χαρακτήρα της γυναίκας! (photo)

Αποκάλυψη: Τι δείχνει η αποτρίχωση στο... ευαίσθητο σημείο για το χαρακτήρα της γυναίκας! (photo)

Σημαντικά στοιχεία για την προσωπικότητα μιας γυναίκας φαίνεται πως «καθρεφτίζει» το ευαίσθητο σημείο της και συγκεκριμένα η αποτρίχωσή του.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Buzzfeed, παρόλο που η αποτρίχωση εκεί κάτω επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία, ο καιρός, η μόδα, η διάθεση, η έλλειψη χρόνου κ.ά., εκτός από τα μάτια, και η εικόνα του εφηβαίου μιας γυναίκας είναι ο... καθρέφτης της ψυχής της.

Δείτε τη φωτογραφία

apotrixwsi

Και μάθετε τι σημαίνει για το χαρακτήρα κάθε γυναίκας το «στιλ» αποτρίχωσης που επιλέγει:

1. «Θάμνος»

Το εντελώς ατημέλητο… look στην ευαίσθητη περιοχή φωτογραφίζει μια αντισυμβατική γυναίκα με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, η οποία δεν φοβάται να πάει κόντρα στο ρεύμα. Στα αρνητικά η απροθυμία να δοκιμάσει καινούργια πράγματα.

2. «Γουλί»

Οι γυναίκες αυτές είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση, ενώ η πειθαρχία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους. Ξέρουν τι ζητούν, χωρίς να έχουν το παραμικρό πρόβλημα να αφιερώσουν κόπο και χρόνο για να το πετύχουν.

3. Αποτρίχωση «μπικίνι»

Το συγκεκριμένο στιλ αποτρίχωσης φανερώνει έναν κλειστό χαρακτήρα που κρύβει τα συναισθήματά του και μπορεί να διατηρεί την ψυχραιμία του ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις. Οι συγκεκριμένες γυναίκες είναι ανταγωνιστικές, ενώ έχουν την ικανότητα να εστιάζουν στο στόχο τους, κλείνοντας αυτιά και μάτια στις Σειρήνες.

4. «Διάδρομος προσγείωσης»

Το αγαπημένο στιλ αποτρίχωσης των «έξω καρδιά» γυναικών που δεν διστάζουν να εκφράζουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους. Παράλληλα, το προτιμούν ιδιαίτερα δημιουργικοί χαρακτήρες.

5. Γκλίτερ

Ένα από τα πιο ασυνήθιστα looks που αποκαλύπτει κοφτερό μυαλό και φιλοδοξία, ενώ ταιριάζει σε γυναίκες που ξέρουν ότι τους αξίζει το καλύτερο.

6. «Βαμμένο»

Πρωτότυπες και επινοητικές όσες επιλέγουν να βάψουν τις τρίχες του εφηβαίου τους, διαθέτουν ένα ιδιαίτερο χιούμορ που πολλές φορές τις φέρνει σε δύσκολη θέση. Αυτό ωστόσο που τις κάνει ακαταμάχητες και το γνωρίζουν καλά είναι η μοναδικότητά τους.

7. «Τριγωνάκι»

Οι γυναίκες που επιλέγουν το συγκεκριμένο στιλ είναι αποφασιστικές και οργανωτικές. Το πρόγραμμα είναι ο καλύτερος φίλος τους και βάσει αυτού φέρνουν εις πέρας δύσκολες «αποστολές» της καθημερινότητάς τους.

8. Επιμελώς ατημέλητο

Φυσικό look, με την απαραίτητη περιποίηση στην ευαίσθητη περιοχή, που μαρτυρά αποστροφή για το άγχος. Οι γυναίκες που το επιλέγουν ελκύουν τους γύρω τους με την ηρεμία και τη χαλαρότητά τους.

9. Ξύρισμα σε διάφορα σχήματα

Λογικές και πρακτικές, οι γυναίκες αυτού του στιλ είναι γεννημένες νικήτριες, ωστόσο αποφεύγουν να πάρουν βιαστικές αποφάσεις από τη στιγμή σπανίως φέρονται με αυθορμητισμό..

Σχετικές ειδήσεις