MEN'S GUIDE

Θες περισσότερη ενέργεια; Σκηνάκια!

Θες περισσότερη ενέργεια; Σκηνάκια!

Η καθόλου προσφιλής δραστηριότητα στα στρατιωτικά σου χρόνια, τα «σκηνάκια» είναι η συνταγή για να επαναποκτήσεις τη χαμένη σου ενέργεια.

Μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά το να φύγεις για κανά δυο μέρες και να πάρεις τα βουνά θα σε κινητοποιήσει όσο τίποτα άλλο. Η αποχώρηση από τον πολιτισμό και τις ανέσεις του κάνει καλό στον οργανισμό σου. Διότι μαζί με τις ανέσεις θα εξαφανιστούν και οι οχλήσεις.

Οχι τηλεφωνήματα, e-mail, ενημερώσεις. Οι περισσότερες έρευνες επί του θέματος αναφέρουν ότι καταρχήν το κάμπινγκ θα επαναπρογραμματίσει το βιολογικό σου ρολόι. Το φυσικό φως θα εξαναγκάσει τον οργανισμό σου να συμμαζέψει τους βιολογικούς σου ρυθμούς. Και όταν λέμε κάμπινγκ το εννοούμε. Ξέχνα τις ανέσεις, το θέμα είναι να θυμηθείς τον ωραίο πρωτόγονο εαυτό σου.

Τι χρειάζεσαι; Εννοείται μια σκηνή. Μια καλή σκηνή, ένα sleeping bag που να κάνει και για χαμηλές θερμοκρασίες. Αν δεν αντέχεις τον πολύ πρωτογονισμό τότε ένα φουσκωτό στρώμα θα βελτιώσει σαφώς την κατάσταση. Φορητό ψυγειάκι για τις μπύρες και καλά ισοθερμικά ρούχα. Επίσης στην αγορά κυκλοφορούν εκπληκτικές καρέκλες που δεν πιάνουν χώρο και θα σε βολέψουν αφάνταστα όταν θες να κάτσεις και να απολαύσεις τη φύση.

Σχετικές ειδήσεις