MEN'S GUIDE

Τι δεν πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Τι δεν πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού για τις περισσότερες γυναίκες είναι μεγάλο θέμα. Ντύνονται με τις ώρες, στολίζονται, αγχώνονται, μόνο και μόνο για να σου κάνουν εντύπωση. Οι περισσότεροι άντρες ωστόσο, δεν το θεωρούν σημαντικό και σε πολλές περιπτώσεις κάνουν «φάουλ» και μαζεύουν κάρτες.

Οπότε, αν θες να τουλάχιστον να σεβαστείς το γεγονός πως εκείνη κοπιάζει για σένα, απέφυγε τα... καφριλίκια και αντιμετώπισέ την όπως της αρμόζει, αν θες να έχεις και τη δεύτερη σου ευκαιρία...

Συμβουλές για να αποφύγεις την... κίτρινη κάρτα

Μην της πεις να «βγείτε» στο σπίτι σου...

couple-watching-tv 725x377-1360355188

Πρώτον θα φανείς αγενής και δεύτερο και σημαντικότερο απελπισμένος. Οκτώ στις δέκα θα κάνουν την πρώτη τους άσχημη σκέψη και οι άλλες δύο ίσως πουν ναι από αμηχανία. Αν πάλι στο προτείνει αυτή, δείξε έκπληκτος και πες της πως σχεδίαζες κάτι έξω. Και μετά υπάκουσε στην επιθυμία της. Μάλλον πήρες τον πρώτο πόντο.

Μην δείξεις αγχωμένος

nervous-guy

Αν είσαι τύπος που αγχώνεται στο πρώτο ραντεβού, βρες ένα τρόπο να το καταπολεμήσεις. Καμία γυναίκα δεν είναι ερωτευμένη με την ανασφάλεια. Πολλές είναι φίλες μαζί της, όμως αυτό είναι διαφορετικό πράγμα, μην το μπερδέψεις ποτέ. Να είσαι χαλαρός και να πας με την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Λίγη ώρα πριν φύγεις από το σπίτι κάνε καλές σκέψεις, βάλε τη μουσική που σου αρέσει και γενικά φρόντισε να είσαι χαρούμενος.

Μην κάνεις τον Σουμάχερ

brakes-stopped-working-3

Οι άντρες έχουμε ένα θέμα με την ταχύτητα. Πολλοί και με την οδήγηση γενικότερα. Όταν μπει στο αμάξι σου, ξέχνα τον fast and furious που έχεις μέσα σου και οδήγησε συνετά. Εκτός του ότι η κοπέλα μπορεί και να μη γουστάρει καθόλου να βρίσκεται σε ένα αμάξι που «γράφει» 200 στο κοντέρ, η παρουσία της μπορεί να σου δημιουργήσει μια ανεπιθύμητη έπαρση και να χάσεις εντελώς τον έλεγχο.

Να ξέρεις που θα την πας

couple restaurant fish wine love

Είναι σημαντικό να αναλάβεις εσύ τα ηνία. Επέλεξε κάτι που δεν είναι ριψοκίνδυνο. Αν πάτε για φαγητό, προτίμησε μαγαζιά με ποικιλία στο μενού. Μπορεί σε εσένα να σου αρέσει το σούσι και τα πικάντικα μεξικάνικα, όμως αυτή να τα αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι.

Μη μιλάς για το Facebook

no-more-social-networking-for-indian-cricket-players

Γενικά τα social media και οι ιντερνετικές σου αναζητήσεις, δεν την ενδιαφέρουν καθόλου. Ίσα ίσα που αν διαπιστώσει πως είσαι λιγάκι παραπάνω «εθισμένος» σε αυτά, θα αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησης. Αν σε αγαπήσει παράφορα, θα σε στείλει αρχικά σε ψυχολόγο και στο πιο ακραίο ενδεχόμενο σε κέντρο απεξάρτησης στην Ιαπωνία.

Μη μιλάς μια ώρα με τον κολλητό σου στο τηλέφωνο

bad-date

Ο βαθμός ξενερώματος της γυναίκας που είναι δίπλα σου, είναι 1000%. Ότι και να έχει συμβεί, όση όρεξη έχετε και οι δύο να τα πείτε, θα πρέπει να είστε σύντομοι. Μέχρι ένα λεπτό είστε οκ. Μετά σταδιακά το πρόσωπό της αρχίζει και κοκκινίζει. Αν δε βαριέται να ανησυχήσεις. Βαριέται εσένα και παίρνει ανάσες.

Μη μιλάς για την πρώην σου

bad-date

Στο ραντεβού σου δεν πας για ψυχοθεραπεία. Οπότε αν σου έρθει να μιλήσεις για την πρώην σου, ξέχασέ το! Άφησέ τη να σου μιλήσει για τα δικά της ενδιαφέρονται και πάντα μα πάντα, να την ακούς με προσοχή. Αν σε ρωτήσει κάτι αργότερα και το απαντήσεις, θα κερδίσεις πόντους.

Έπειτα, μίλησέ της για θέματα που κατέχεις. Μην παρασυρθείς ποτέ και αρχίσεις να αναλύεις κάτι που δεν ξέρεις. Ο κίνδυνος να εκτεθείς είναι μεγάλος.

Άφησέ την στο σπίτι της

datehome

Αφού η νύχτα φτάσει στο τέλος της, μην κάνεις το λάθος και την αφήσεις να πάρει ταξί. Πες της να μπει στο αυτοκίνητό σου και πήγαινέ την μέχρι την πόρτα του σπιτιού της. Αν τα έχεις πάει καλά σε όλα τα προηγούμενα, ίσως να σταθείς τυχερός και να σε καλέσει και επάνω.