MEN'S GUIDE

Τα γένια και πως να τα φροντίζεις

Τα γένια και πως να τα φροντίζεις

Το μούσι γενικά θεωρείται στη μόδα, ειδικά την τελευταία τριετία. Τι πρέπει όμως να προσέχει ένας άντρας, ώστε και να είναι και μουσάτος και κομψός; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και σίγουρα δε θα χάσεις.

Είναι γεγονός πως τον τελευταίο καιρό οι άντρες που αφήνουν μούσι, πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο.

Φρόντισέ το!

Άλλο να έχεις ένα καλοπροσεγμένο μούσι και άλλο να δείχνεις σαν τον... Άρη Βελουχιώτη, έπειτα από 2 μήνες συνεχών μαχών. Το μούσι σου θα πρέπει να πάντα κουρεμένο, οι τρίχες του να μην πετάνε δεξιά και αριστερά και να δώσεις την ανάλογη προσοχή και στο μουστάκι σου.

Καλύτερα καθόλου, παρά με τρύπες...

Αν το τρίχωμά σου είναι πολύ αραιό, είναι προτιμότερο να αφήσεις το δέρμα σου χωρίς τρίχες, παρά να η... λεγάμενη να παρατηρεί τις τρύπες που έχεις στα μάγουλα. Οπότε αν κοιταχτείς στον καθρέφτη και δεις πως η επιφάνεια του προσώπου σου δεν καλύπτεται όλη, μην ντραπείς. Πάρε το ξυραφάκι και δώστου να καταλάβει.

Διάλεξε τα σωστά προϊόντα και εργαλεία

Αυτό που πολύς κόσμος αγνοεί, είναι πως οι τρίχες στο μούσι δε μεγαλώνουν με τον ίδιο ρυθμό. Θα πρέπει δύο φορές την εβδομάδα να στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και να δίνεις ιδιαίτερο βάρος στο look σου. Διάλεξε τα σωστά ψαλιδάκια και φυσικά έχε στο νου σου πως εφόσον διαλέξεις και μια καλή πάστα για γένια, η ζωή σου (και η εμφάνισή σου) θα γίνει ακόμα πιο εύκολη.

Σχετικές ειδήσεις