MEN'S GUIDE

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες...

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες...

Ένα από τα πλέον αναπάντητα ερωτήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας, είναι το τι θέλουν οι γυναίκες.

Κανένας άντρας, ποτέ δεν μπόρεσε να αισθανθεί 100% σίγουρος όταν κλήθηκε να απαντήσει επί τούτου και φυσικά είναι δύσκολο κάποιος να το κάνεις με απόλυτη επιτυχία. Μια νέα έρευνα όμως από τις ΗΠΑ, έρχεται να δώσει απαντήσεις σε ένα ερώτημα που θα σε βοηθήσει να τις προσεγγίσεις. Τι παρατηρεί αλήθεια μια γυναίκα πάνω μας και σε τι δίνει βάση;

Κατ' αρχήν, σε μια τέτοια συζήτηση θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Δεν είναι όλες ίδιες. Κάθε μια, έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και φυσικά τα δικά της «θέλω». Όπως φυσικά, το ίδιο συμβαίνει και με το αντρικό φύλο.

Επειδή όμως το ερώτημα δεν απαντήθηκε και μάλλον δεν θα απαντηθεί και ποτέ με ακρίβεια, αυτό που μπορείς να κάνεις για να σε θέλουν, είναι να προσέξεις τον εαυτό σου. Πιο συγκεκριμένα, να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε κάποια πράγματα πάνω σου, τα οποία οι σημερινές γυναίκες προσέχουν αμέσως. Ποια είναι όμως αυτά;

Αυτοπεποίθηση

Είναι το Α και το Ω για να σταθείς μπροστά σε μια απαιτητική γυναίκα. Αν δεν είσαι σίγουρος στις κινήσεις σου, δε θα είναι κι εκείνη σίγουρη για σένα. Οι αμφιβολίες είναι κακός παράγοντας στην πορεία μιας σχέσης άντρα – γυναίκας. Όπως επίσης και το προφίλ του τυπάκου που βλέπει μια όμορφη παρουσία και κοκκινίζει ή του τρέχουν τα σάλια. Οπότε αν μοιάζεις στον Αλ Μπάντι, ξέχνα τις επιτυχίες με το αντίθετο φύλο.

Η αίσθηση του χιούμορ

Κατ' αρχήν θα πρέπει να ξέρεις πως ένα καλό αστείο μπορεί να «σπάσει τον πάγο» σε μια άβολη κατάσταση. Και έπειτα το να είσαι ευχάριστος, σου δίνει πόντους παντού. Καμία γυναίκα δε θα κοίταζε ένα μαγκούφη, ή έναν άντρα ο οποίος δε γελάει ποτέ τέλος πάντων.

Το άρωμά σου

Εννοώ το φυσικό. Οι γυναίκες έχουν μια τάση να προσπαθούν να μυρίσουν το σώμα μας και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά έρευνες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οπότε σταμάτα να ψεκάζεσαι ασταμάτητα και φυσικά να ξέρεις πως το μπάνιο είναι απαραίτητο σε καθημερινή βάση.

Βαθιά φωνή

Σε σχετική έρευνα που έγινε στις αρχές του χρόνου στις ΗΠΑ, η πλειοψηφία των γυναικών απάντησε πως η φωνή παίζει ρόλο για τη νέα της γνωριμία με έναν άντρα. Οπότε ξεκινά να δοκιμάζεις τις φωνητικές σου χορδές και δώσε βάθος στη φωνή σου!

Οι κοιλιακοί σου

Κι όμως, πολλές φορές η εμφάνιση είναι το παν. Και οι κοιλιακοί είναι κάτι που οι περισσότερες γυναίκες προσέχουν, οπότε αν η σχέση σου με τη γυμναστική είναι σαν της Lady Gaga με τη νηφαλιότητα, τρέξε γρήγορα σε ένα γυμναστήριο ή ξεκινά τους κοιλιακούς στο σπίτι.

Χρήματα

Εντάξει, αυτό δεν ήταν δύσκολο να το σκεφτείς και μόνος. Όμως πλέον είναι και επιβεβαιωμένο. Ο δρ. Ντέιβιντ Μπας, σε έρευνά του για το τ ζητάνε οι γυναίκες από έναν άντρα, διαπίστωσε πως γυναίκες 37 διαφορετικών χωρών βάζουν πρώτο το χρήμα. Ακόμα και στη Ζάμπια!

Piercing, τατουάζ και ουλές

Τα «κακά παιδιά» έχουν πέραση. Ειδικά στις εποχές μας, πολλά θηλυκά ενδιαφέρονται για άντρες που έχουν ένα πιο «άγριο» look. Οπότε αν έκανες δεύτερες σκέψεις για τα παραπάνω, πλέον έχεις έναν ακόμη καλό λόγο να προχωρήσεις. Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως θα χαράξεις και με μαχαίρι το πρόσωπό σου...

Σχετικές ειδήσεις