MEN'S GUIDE

Τι να αποφύγεις όταν της κάνεις πρόταση γάμου

Τι να αποφύγεις όταν της κάνεις πρόταση γάμου

Επειδή η πρόταση γάμου είναι σημαντική για τη γυναίκα που αγαπάς, πρόσεξε πως θα την κάνεις!

Έφτασε λοιπόν η ώρα, που κάθεσαι με θέα το τζάκι σου και σκέφτεσαι το «άστατο» παρελθόν σου και πως θα κάνεις αυτό που πολλοί λένε το... βήμα παραπέρα.

Η σχέση σου με την καλή σου πάει καλά και οι σκέψεις για γάμο έχουν αρχίσει να απασχολούν το κεφάλι σου. Είναι δύσκολο να αφήσεις την εργενική ζωή και να περπατήσεις σε ξένα για σένα μονοπάτια, οπότε το άγχος που ίσως και να έχεις είναι κάτι φυσιολογικό.

Κάτι που ίσως δε σε έχει απασχολήσει, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό, είναι το γεγονός πως ένας γάμος θα πρέπει να ξεκινά από μια καλή πρόταση. Κι επειδή με την εξέλιξη της τεχνολογίας οι εικόνες από... ασυνήθιστες προτάσεις γάμων είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, θα πρέπει να μάθεις πώς να μη μετατρέψεις την ιδιαίτερη αυτή στιγμή σε αποτυχία!

Οπότε, αν θες η μέλλουσα γυναίκα σου να θυμάται ευχάριστα την πρόταση που της έκανες, προσπάθησε να αποφύγεις τα παρακάτω:

Ποτέ στο γήπεδο

cheerleader10n-6-web

Μπορεί να γέλασες όταν είδες το video από τον αγώνα ΝΒΑ, όταν στο ημίχρονο ένας οπαδός από την οθόνη της ομάδας γονάτισε μπροστά στο ταίρι του και της προσέφερε το δαχτυλίδι. Το θεώρησες καλή ιδέα, όμως μην κάνεις το λάθος. Όταν τόσος κόσμος κρέμεται από τα «χείλη της» η αμηχανία της δεν περιγράφεται. Χώρια που μπορεί να μην το έχεις... ζυγίσει και καλά το πράγμα και να βρεθείς αντιμέτωπος με την «χυλόπιτα» και κατά συνέπεια το γέλιο που θα ρίξει όλο το γήπεδο.

Reality show; Ούτε καν...

kim62 copy

Ισχύει το ίδιο με το γήπεδο, με την μικρή λεπτομέρεια πως εδώ οι χιλιάδες οπαδοί, μετατρέπονται σε εκατομμύρια τηλεθεατές. Μην ξεχνάς πως πρόκειται για μια ιδιαίτερη στιγμή. Η γυναίκα σου σίγουρα δε θα θέλει να τη μοιραστεί με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από κάποιο χωριό της παραμεθόριου.

Μην το κρύψεις στο φαγητό

pproposal

Σου αρέσει δηλαδή η εικόνα μιας βέρας γεμάτης γλυκόξινη σάλτσα ή κομματάκια από μοσχάρι; Και επιπλέον, φαντάσου να ξεχαστείς και να την καταπιεί! Τραγωδία...

Μπροστά σε συγγενείς της

meet-the-family

Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι πως της ασκείς πίεση. Οι γονείς της θα αρχίσουν τις... ζουζουνιές, η αδερφή της θα σε λέει «γλυκούλη» κι αυτή θα ασφυκτιά και θα εύχεται να ανοίξει η Γη και να την καταπιεί. Μην το σκέφτεσαι καν!

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

gmp02

Εκτός κι αν είσαι 12 άντε βαριά – βαριά 13ων χρονών. Καλά, ποιος άντρας θα έκανε πρόταση στη γυναίκα που αγαπάει χωρίς να την κοιτάξει στα μάτια;

Σχετικές ειδήσεις