MEN'S GUIDE

Hairprof & 1st Greek Barber Festival 2016: Καλύτερος μπαρμπέρης της χρονιάς ο Σπυρίδων Καπαράκης

Hairprof & 1st Greek Barber Festival 2016: Καλύτερος μπαρμπέρης της χρονιάς ο Σπυρίδων Καπαράκης

Η δεύτερη Hairprof ικανοποίησε και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη προσφέροντάς του την ευκαιρία να γνωρίσει πολλά νέα προϊόντα από αξιόλογες και παγκοσμίου φήμης εταιρείες, να παρακολουθήσει 23 κομμωτηριακά show από υψηλού επιπέδου hairstylists αλλά παράλληλα και την ευκαιρία να εκπαιδευτεί στα κλειστά σεμινάρια που έγιναν στην έκθεση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν τα show των εταιρειών που συμμετείχαν στην Hairprof από καταξιωμένους διεθνώς, Έλληνες και ξένους hairstylists στο χώρο των περιπτέρων τους.

Η καινοτομία όμως της 2ης Hairprof, ήταν το 1st Greek Barber Festival με χορηγό επικοινωνίας το BLOGKOMMOTON και τις εταιρείες MARRAS FOR MEN και SHAVEDOCTOR, που συγκέντρωσε συμμετοχές και επισκέπτες μπαρπέρηδων από όλη την Ελλάδα.

Πολλοί αξιόλογοι κουρείς αναδείχθηκαν από τις διάφορες κατηγορίες στις οποίες διαγωνίστηκαν, την παράσταση όμως, έκλεψε εκείνη των Old School κουρεμάτων, νικητής της οποίας ανακηρύχθηκε ο Σπυρίδων Καπαράκης, λαμβάνοντας τον τίτλο του καλύτερου μπαρμπέρη για το έτος 2016.

5

Τις εντυπώσεις έκλεψε η Hairprof Students Day κατά την διάρκεια της οποίας, σπουδαστές Δημόσιων και Ιδιωτικών ΙΕΚ από όλη την Ελλάδα είχαν την δυνατότητα να παρουσιάσουν την δουλειά τους στους μελλοντικούς συναδέλφους τους και ταυτόχρονά να παρακολουθήσουν σεμινάρια κομμωτικής από έμπειρους καθηγητές.

Δείτε φωτογραφίες του νικητή Σπυρίδωνα Καπαράκη, στην παραπάνω gallery, ενώ μπορείτε να τον επισκεφτείτε στο μπαρμπέρικο του «Spiridon the Barbershop» που βρίσκεται στην οδό Πλούτωνος 34 στη Δάφνη.