MEN'S GUIDE

Κάποια πράγματα μιλάνε για σένα πριν από σένα

Κάποια πράγματα μιλάνε για σένα πριν από σένα

Ο τρόπος που φροντίζεις ή δε φροντίζεις την εμφάνισή σου λέει πολλά για το άτομό σου.

Μιλάει πριν από σένα για το χαρακτήρα σου. Αν ας πούμε επιμένεις να φορά μια τριμμένη έως και τρύπια μπλούζα επειδή σε βολεύει και την έχεις από το κολλέγιο και δε μπορείς να την αποχωριστείς και και και... Το συμπέρασμα που βγάζει κάποιος με τις βασικές γνώσεις ψυχολογίας είναι ότι σου είναι τρομερά δύσκολο να προσαρμοστείς σε νέες καταστάσεις και προτιμάς να μείνεις κάπου γνώριμα ακόμα και αν αυτό έχει φθαρεί πέραν του επιτρεπόμενου.

Οπότε καλό είναι να προσέχεις λίγο περισσότερο αυτά που φοράς. Οι πολύ φαρδιές μπλούζες και μπουφάν υπονοούν ότι έχεις θέμα την εικόνα σώματος που έχεις. Και επιπλέον δεν είναι πια της μόδας.

Τα χρώματα. Μονότονα τα ίδια; Τολμάς να βάλεις κάτι σε έντονο χρώμα; Όλα μετράνε.
Να επαναλάβουμε τα σχετικά με το θέμα παπούτσια. Ολοι και κυρίως οι γυναίκες κοιτάνε τα παπούτσια. Στραβοπατημένα, βρώμικα και καταταλαιπωρημένα παπούτσια φοράμε στη χειρότερη των περιπτώσεων όταν έχουμε να κάνουμε δουλειές στον κήπο. Όχι όταν πάμε βόλτα. Πάρτο απόφαση και βάλτα στην αποθήκη.

Τέλος, τα t-shirts. Θα στο έχει πει και η μαμά σου. Όταν γαριάζουν μην τα φοράς. Αν δεν είναι κατάλευκα και χωρίς σημάδια δεν επιτρέπεται να τα κυκλοφορείς. Δείχνουν προχειρότητα, αδιαφορία για την εικόνα σου. ΄Ασε που υπονοούν και όχι τόσο καλή σχέση με την καθαριότητα και την προσωπική υγιεινή.

Σχετικές ειδήσεις