MEN'S GUIDE

Έρχεται σπίτι σου; Ετοίμασε αρώματα

Έρχεται σπίτι σου; Ετοίμασε αρώματα

Αν έχεις κανονίσει να έρθει σπίτι σου, εξυπακούεται πως έχεις φροντίσει να το καθαρίσεις και να το τακτοποιήσεις. Τα έχουμε πει, να μην τα ξαναλέμε!Προσπάθησε να αερίσεις καλά το χώρο, εκτός και αν είναι μέρες που η σκόνη από την Αφρική μας έχει κάνει επίσκεψη. Σε αυτήν την περίπτωση παράλειψέ το. Σε οποιαδήποτε άλλη φάση ανοίγεις παράθυρα για κανένα τέταρτο ώστε να μπει καθαρός αέρας. Και αμέσως μετά φροντίζεις να αρωματίσεις το χώρο.

Θα της κάνει εξαιρετικά καλή εντύπωση αν μπει στο σπίτι σου και μοσχοβολάει, θα της φτιάξει η διάθεση οπότε κατανοείς πως έχεις μερικούς πόντους υπέρ σου. Προσοχή! Μην αρωματίσεις αν δεν έχεις ανοίξει πριν και δεν έχεις καθαρίσει. Όσο και να θέλεις να το πιστεύεις η μυρωδιά της κλεισούρας δεν κρύβεται.

Με τι αρωματίζεις; Είτε με αρωματικά κεριά είτε με ρεσό και έλαια.

Τι άρωμα διαλέγεις; Ας πούμε ότι θέλεις να κάνεις υπερπαραγωγή. Στο μπάνιο και την κουζίνα διάλεξε κάτι δροσερό. Μήλο ή άρωμα θάλασσας.

Για το σαλόνι κάτι διακριτικό και ελαφρύ, το να ανάψεις ένα κερί βανίλια και να το αφήσεις να καίει κανά τρίωρο δεν είναι και πολύ σωστή τακτική. Κανείς δε θέλει να κάτσει σε ένα δωμάτιο που μυρίζει σα ζαχαροπλαστείο. Βρες ένα πιο διακριτικό άρωμα κάτι σε εσπεριδοειδές ή λεβάντα.

Κρεβατοκάμαρα. Μάλιστα εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν. Υπάρχουν αρώματα που φέρνουν πολύ στη μυρωδιά των φρεσκοπλυμένων ρούχων. Αυτό θα δουλέψει αν είναι κάπως μανιακή με την καθαριότητα. Υπάρχει και άρωμα τζίντζερ που διαθέτει και φρεσκάδα και εκείνο το κάτι που κάνει τα πράγματα πιο γλυκά. Προτιμήστε το! Ειδάλλως έχετε την εναλλακτική του γιασεμιού. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει.

Σχετικές ειδήσεις