MEN'S GUIDE

Ο Tommy Hilfiger θα παρουσιάσει σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο τις νέες κολεξιόν

Ο Tommy Hilfiger θα παρουσιάσει σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο τις νέες κολεξιόν

Ο Tommy Hilfiger θα παρουσιάσει την αντρική συλλογή για την Άνοιξη του 2016, που περιλαμβάνει την tailored, την sportswear και την underwear, στο London Collections: Men στις 14 Ιουνίου 2015 και στην εναρκτήρια New York Fashion Week: Men’s στις 15 Ιουλίου 2015.

«Η αντρική ένδυση έχει εξελιχθεί εντυπωσιακά κατά την διάρκεια των τελευταίων 30 ετών και ανυπομονώ να συνεχίσω να υποστηρίζω την αντρική μόδα και στις 2 πόλεις αυτή την σεζόν» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε την πλατφόρμα ώστε να φέρουμε ακόμα περισσότερο στο προσκήνιο τις συλλογές μας για το tailored και το underwear – ιδιαίτερα κάτω από το πρίσμα της ανακοίνωσής μας για τον Rafael Nadal ως παγκόσμιο brand ambassador για τις συλλογές Tommy Hilfiger underwear και Tommy Hilfiger Tailored ξεκινώντας από αυτό το Φθινόπωρο».

Η παρουσίαση της Tommy Hilfiger συλλογής στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί στο showroom του brand στο Λονδίνο σαν preview αυτής, της ξενάγησης της οποίας θα ηγείται ο ίδιος ο Tommy Hilfiger ενώ θα ακολουθήσει ένα πολύ ιδιαίτερο δείπνο για την βιομηχανία της μόδας. Ο Tommy Hilfiger υποστηρίζει την London Collections: Men κάθε σεζόν από την πρώτη κιόλας εκδήλωση. Στη Νέα Υόρκη, το brand θα παρουσιάσει επίσης τις συλλογές σε ένα ειδικά διαμορφωμένo χώρο για να υποστηρίξει την έναρξη της σεζόν για τη New York Fashion Week: Men’s.

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές sportswear για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), underwear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη.

Η σειρά προϊόντων Hilfiger Denim αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.

Σχετικές ειδήσεις