MEN'S GUIDE

Μερικά πράγματα που σιχαίνεσαι τα Χριστούγεννα

Μερικά πράγματα που σιχαίνεσαι τα Χριστούγεννα

Ναι φυσικά όλοι χαίρονται και γιορτάζουν, υπάρχει μια υποχρεωτική αίσθηση ευφορίας και εσύ αναρωτιέσαι γιατί δε σου κάνουν όλα αυτά και τι τρέχει με σένα;

Λοιπόν τίποτα δεν τρέχει, μια χαρά είσαι. Τα Χριστούγεννα δεν είναι αυτό που όλοι λένε, είναι κι αυτό που σκέφτονται και δεν τολμούν να το ξεστομίσουν. Για να μη νιώθεις άσχημα τα λέμε εδώ και η υπόθεση τελειώνει.

1. Τα μικρά παιδιά. Ναι είναι πολύ γλυκά και αθώα και φυσικά πιστεύουν στον Αγιο Βασίλη. Το πρόβλημα είναι πως όπου και να πας θα έχει πολλά παιδάκια και θα κάνουν πολύ φασαρία. Αν μάλιστα το δώρο που περιμένουν δεν είναι αυτό που ήθελαν, τότε ναι θα ζήσεις τον χριστουγεννιάτικο εφιάλτη.

hate1

2. Πρέπει να βγεις. Για ψώνια, για διασκέδαση, γενικώς να βγεις. Κάτι που κάνουν όλοι, κάτι που σημαίνει κίνηση, απίστευτη κίνηση, μποτιλιάρισμα, νεύρα πολλά νεύρα.

3. Οικογένεια, οικογενειακά γεύματα, γιατί πρέπει να μιλάς επί ώρες με ανθρώπους που ναι μεν είναι συγγενείς σου αλλά καμία άλλη μέρα δε θα τους έκανες παρέα;

hate2

4. Η σχέση σου. Και το δώρο που πρέπει να της πάρεις. Το οποίο σε αγχώνει. Διότι αν δεν είναι καλό, αν δεν της αρέσει πολύ απλά δεν έχει sex το βράδυ.

5. Η μουσική στο ραδιόφωνο. Πόσες φορές μπορείς να ακούσεις το Last Christmas; Πόσες;

Εχει κι άλλα ναι, όπως τα άσχετα δώρα για τα οποία πρέπει να δείξεις ενθουσιασμένος, ο γείτονας που έχει στολίσει τα μπαλκόνια του με όσα φωτάκια έχει και το αεροδρόμιο, ναι ναι ξέρουμε... Κουράγιο!

Σχετικές ειδήσεις